Nog meer gezelligheid door kaarsen met print

Een brandende kaars geeft natuurlijk een hoop gezelligheid en sfeer. Maar je kan ook genieten van een niet brandende kaars. Door mooie kaarsen met print te kopen is het altijd leuk om naar deze kaarsen te kijken. Zelfs als ze nog niet eens branden. Kaarsen met print zijn er in vele soorten en maten. Over het algemeen zie je vooral veel dinerkaarsen met print. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen met panterprint of mooie bloemetjes. Lees in deze blog meer over kaarsen met print en bekijk de meest leuke printjes.

Panterprint kaars

Een van de meest populaire prints is toch altijd nog de dierenprint en dan vooral de panterprint. Ook op kaarsen staat deze print erg mooi. Kies voor de standaard kleuren panterprint voor op je kaars of kies een heel andere kleur, bijvoorbeeld een roze panter kaars. Bekijk hieronder een aantal panterprint kaarsen en bestel jouw favoriet:

Kaars met bloemen

Een andere populaire print is de bloemenprint. Deze variant is net wat schattiger en over het algemeen in meer varianten verkrijgbaar. Denk al verschillende soorten, formaten of kleuren. Wanneer je zelf creatief aan de slag wilt gaan kun je ook een oude kaars versieren met gedroogde bloemen. Dan weet je zeker dat je een uniek resultaat krijgt. Houdt je niet zo van creatief bezig zijn? Dan is een van onderstaande kaarsen met bloemen wellicht iets voor jou! Klik op een van de producten en bestel ze eenvoudig bij een van onze partners.

Kaarsen met stippen

Wat ook een speels effect geeft, zijn de kaarsen met stippen. Kies voor een gekleurde kaars met slechts één kleur stippen voor een wat chiquer effect. Of ga voor vele kleuren stippen voor een confetti effect, extra kleurrijk! 

Overige kaarsen prints

Naast de panterkaars, kaarsen met bloem of kaarsen met stippen heb je natuurlijk nog veel meer mooie prints. Denk bijvoorbeeld aan een kaars met hartjes, sterren, strepen of zelfs ruitjes. Eigenlijk is bijna alles mogelijk. Bekijk hieronder verschillende kaarsen met print:

Meer vrolijke kaarsen?

Wil je meer inspiratie opdoen voor vrolijke kaarsen? Dan zijn de dip dye kaarsen wellicht iets voor jou! Of kies voor een heerlijke geurkaars voor net dat beetje extra. Bij CandleCollection vind je kaarsen van de mooiste merken en kleuren. Kijk ook eens bij onze gouden kaarsen of onze top 10 beste geurkaarsen voor meer mooie kaarsen.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.