Grote geurkaarsen

Geniet jij iedere avond van heerlijke geuren van een kaars? Dan heb jij waarschijnlijk redelijk vaak een nieuwe geurkaars nodig. Geen zin om iedere keer een nieuwe kaars te kopen en gewoon lang te genieten van dezelfde kaars? Koop dan een grote geurkaars met veel meer branduren dan een gewone geurkaars. Naast het feit dat deze kaarsen vaak meer branduren hebben, valt de kaars ook nog eens veel meer op in je interieur. Des te belangrijker dus om een kaars te kiezen met een mooi design. Bekijk hieronder onze favoriete grote geurkaarsen:

Mega grote geurkaarsen

Zijn bovenstaande geurkaarsen niet groot genoeg? Geen probleem! We hebben namelijk ook mega grote geurkaarsen! Een bekend voorbeeld van deze extreem grote kaarsen zijn de kaarsen van Baobab. Naast de heerlijke geuren hebben deze kaarsen ook nog eens een prachtig design. Een ander voorbeeld van mooie grote geurkaarsen zijn de kaarsen van Victoria with love of Voluspa. Bekijk de super grote geurkaarsen hieronder:

Geurkaarsen met meerdere lonten

Over het algemeen hebben grote kaarsen niet alleen een groot formaat maar ook meerdere kaarsen lonten. Zo kun je kiezen voor kaarsen met 3, 4 en soms zelfs 6 kaarsen lonten. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat het aantal branduren verminderd wanneer je meerdere lonten hebt. Op deze manier brandt het kaarsvet namelijk sneller op. Bekijk ook eens onze blog over kaarsen met meerdere lonten of bekijk hieronder een aantal populaire kaarsen:

Grote kaarsen bij CandleCollection

Zoals je ziet zijn er enorm veel verschillende soorten grote kaarsen. De meest voorkomende is de grote geurkaars in glas maar ook andere varianten zoals geurkaarsen in een metalen schaal of kaarsen met meerdere lonten komen veel voor. Wanneer je hele dagen wilt genieten van de lekkere geur kun je er ook voor kiezen om passen geurstokjes te kopen. Op deze manier hoef je niets aan te steken en vult de geur de hele dag de ruimte. 

Staat jouw favoriete grote geurkaars er niet tussen? Laat het ons weten! Wij update deze lijst regelmatig om je van de nieuwste en meest populaire geurkaars te voorzien. Dus wij zijn erg benieuwd naar jouw inbreng.