Kaarsenset als cadeau of voor jezelf

Of het nu voor een verjaardag is, voor kerst of gewoon omdat het kan. Een kaars cadeau geven is voor iedere gelegenheid geschikt. Zowel voor een vrouw als voor een man is het een mooi geschenk voor in het interieur. Wil je helemaal uitpakken? Geef dan een kaarsenset cadeau! Kaarsensets zijn er in vele soorten en maten. Naast dat ze super leuk zijn om cadeau te geven, zijn ze ook tof om gewoon lekker zelf van te genieten. Lees snel verder en ontdek jouw favoriete kaarsenset. 

Op deze pagina vind je:

Kaars of kaarsen cadeau

Super leuk dat je hebt bedacht om een kaars cadeau te geven. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar het perfecte kaarsen cadeau. Wanneer diner- of stompkaarsen cadeau wilt geven kan het zijn dat slechts één kaars een beetje zielig overkomt. Een kaarsenset is dan wellicht leuker om te geven. Over het budget hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn namelijk kaarsensets in iedere prijscategorie. Op deze manier hoef je niet veel geld uit te geven maar heb je toch een leuk kaarsenpakket om cadeau te geven.

Stompkaarsen cadeau

Bij een kaarsenset denk je waarschijnlijk snel aan de bekende stompkaarsen. Deze zie je vaak in een groepje van verschillende maten en kleuren op een plateau staan. Je kan hier eindeloos in variΓ«ren. Kies voor allemaal stompkaarsen in dezelfde kleurtinten of ga juist voor extreme uitersten. Kijk ook eens naar effen stompkaarsen en kaarsen met prints. Alles is mogelijk. Bekijk hieronder een aantal populaire kaarsen pakketten om cadeau te geven:

Dinerkaarsen cadeau

Naast stompkaarsen, is een setje dinerkaarsen ook een erg leuk cadeau. Je zou hierbij zelfs een kaarsenset kunnen combineren met een aantal kandelaars. Maar ook een klein setje dinerkaarsen is al leuk om te geven. Tegenwoordig heb je zelfs lange kaarsen met een printje of verschillende kleuren. Geef een van onderstaande mooie kaarsen cadeau:

Kaarsen set spiraal

Binnen de dinerkaarsen mogen de spiraal kaarsen tegenwoordig niet meer ontbreken. Ook hier heb je prachtige kaarsensets van. Of combineer een aantal gewone dinerkaarsen met een aantal spiraal kaarsen. Kies hieronder een mooie spiraal kaarsenset:

Geurkaars cadeau

In tegenstelling tot de β€˜gewone’ kaarsen, kun je makkelijk alleen één geurkaars cadeau geven. Een geurkaars zet je namelijk vaak alleen op tafel, in tegenstelling tot een β€˜gewone’ stomp- of dinerkaars. Toch zijn er ook een hoop leuke geurkaarsens sets! Vaak zijn het een aantal kleine geurkaarsjes waardoor je er zekerder van bent dat de ontvanger een van de geuren lekker vindt. Het is namelijk lastig inschatten of iemand iets lekker vindt ruiken of juist niet. Ben je op zoek naar een lekkere geurkaarsen set als cadeau? Dan willen we je graag eerst onze favoriet laten zien: De WoodWick geurkaarsen set:

Naast de WoodWick kaarsen, hebben we natuurlijk ook nog andere geurkaarsen sets. Bekijk hieronder de kaarsensets van andere merken en geef jouw vriendin, moeder of andere kennis een heerlijke geurkaars cadeau!

Overige kaarsen cadeau’s bij CandleCollection

Hierboven heb je een hoop kaarsensets gezien die leuk zijn om cadeau te geven. Wil je toch liever één kaars cadeau geven? Dat is natuurlijk ook mogelijk! We hebben een hoop mooie kaarsen die je los als cadeau kan geven. Veel geurkaarsen hebben zelfs standaard een mooie cadeauverpakking. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Voluspa kaarsen. Deze zijn altijd mooi versierd met leuke prints. Of de populaire Rituals kaarsen zijn ook erg leuk als cadeau. Ben je er nog niet over uit welke geurkaars je cadeau wilt geven? Bekijk dan eens onze top 10 beste geurkaarsen voor meer inspiratie.