Kaars van de maand: WoodWick Fireside

Het is weer tijd voor een nieuwe blog binnen de categorie ‘kaars van de maand’. De maand oktober is het moment dat de dagen weer kouder en korter worden. De wintertijd is weer ingegaan en daardoor zijn de heerlijke avonden op de bank weer begonnen. Een kaars die daar volgens ons niet mag ontbreken is de WoodWick Fireside (au coin du feu). Daarom hebben we deze geurkaars benoemd tot de kaars van de maand oktober. In deze blog lees je meer over de geur van de WoodWick Fireside, lees je onze review en ontdek je waar je deze heerlijke kaars kan kopen. 

Wat moet je weten over WoodWick Fireside?

WoodWick Fireside heeft een warme geur en is daardoor perfect voor de herfst en winter. Dit is een van de meest populaire en best verkochte WoodWick kaars op dit moment en dat is niet voor niets. De kaars geeft aroma af van amber, vetiver en muskus. Daarnaast geniet je zoals alle kaarsen van dit merk van het gezellige knisperende geluid. Zowel qua geur als qua geluid een echte haardvuur kaars dus. De volgende geuren kun je allemaal ruiken in de WoodWick Fireside:

  • Topnoten: Italiaanse Bergamot en Appelschil
  • Hartnoten: Gouden Amber en Zwarte Eik
  • Basisnoten: Gerookte Mahoniehout, Vetiver en Muskus
Woodwick Hourglass Medium Geurkaars - Fireside

Woodwick Hourglass Medium Geurkaars - Fireside, Woodwick

Review WoodWick Fireside door CandleCollection

De afgelopen weken hebben we WoodWick Fireside getest. Hierbij hebben we op verschillende aspecten gelet. Het eerste wat ons erg aanspreekt is dat het een knetterkaars is. Dit is natuurlijk bij alle kaarsen van WoodWick het geval, maar dit blijft voor ons van toegevoegde waarde. Daarnaast past dit helemaal bij de naam van deze kaars. 

Het grootste pluspunt van deze kaars is toch wel de heerlijke aroma’s. De warme geur draagt direct bij aan een knusse winterse sfeer. De geur is redelijk sterk waardoor het direct opvalt wanneer je de ruimte van de aangestoken kaars binnenkomt. Bij het aansteken van de kaars is het wel belangrijk om de kaars minimaal een aantal uur te laten branden. Wanneer je dit niet doet is de bovenste laag niet helemaal gesmolten waardoor er uiteindelijk kaarsvet aan de randen blijft zitten. Dit zou zonde zijn. Wanneer je goed met de kaars omgaat kun je er erg lang van genieten. Wij zijn erg enthousiast over deze kaars en raden hem aan iedereen aan die wil genieten van warme winterse avonden. 

Waar kun je Fireside van WoodWick kopen?

Wil jij net als heel veel anderen de WoodWick Fireside gaan uitproberen? Dat begrijpen wij heel goed. Aangezien wij groot fan zijn van deze geur, hebben we onderstaand de WoodWick Fireside collectie voor je op een rij gezet. Zoals je ziet kun je kiezen uit verschillende designs en formaten. Je kan zelfs voor een kaarsenset of grote geurkaars kiezen wanneer je net zo’n fan bent als ons. Klik op jouw favoriet en bestel de kaars direct bij een van onze partners. Op deze manier geniet je van de goede en snelle levering.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.