Gouden kaarsen

Wil je jouw interieur net wat meer luxe en/of glitter laten uitstralen? Dan kan jouw ruimte wellicht een paar mooie gouden kaarsen gebruiken. Goud is al jarenlang met de feestdagen populair maar tegenwoordig kunnen gouden kaarsen het hele jaar door. Van gouden dinerkaarsen tot gouden geurkaarsen, het kan allemaal. Bij CandleCollection hebben we de mooiste gouden kaarsen voor je op een rij gezet. Op deze manier kun je supersnel een gouden kaars vinden die bij jouw stemming, interieur en stijl past. Op deze pagina vind je onder andere:

De meest populaire gouden kaarsen

Bij CandleCollection hebben we de afgelopen jaren enorm veel kaarsen uitgeprobeerd. Hieronder vielen ook een hoop gouden kaarsen. Om het voor jou makkelijker te maken hebben we een top 5 gouden kaarsen voor jou opgesteld. Hierbij hebben we gekeken naar design, prijs/kwaliteit en eventueel geur. Bekijk de kaarsen hieronder en ontdek de beste gouden kaars!

Gouden dinerkaarsen

Wanneer je denkt aan gouden kaarsen, dan heb je wellicht het eerste gouden dinerkaarsen in je hoofd. Je kan deze gouden lange kaarsen combineren met een kandelaar in een originele vorm. Of kies juist voor een iets meer uitgesproken kaars, met bijvoorbeeld een print, in combinatie met een hele eenvoudige kaarsenhouder. Met een gouden dinerkaars kun je eigenlijk alle kanten op:

Rustieke kaarsen in het goud

Naast gouden lange kaarsen zijn gouden rustieke kaarsen ook erg populair. Dit zijn de iets dikkere kaarsen. Deze stompkaarsen worden vaak in een groepje op een mooi plateau gezet. Je kan dan een complete gouden kaarsenset kopen of juist een aantal gouden rustieke kaarsen afwisselen met bijvoorbeeld roze of zwarte kaarsen. Alle combinaties zijn mogelijk dus kijk vooral wat er mooi in jouw interieur past.

Gouden geurkaarsen

Zoals je wellicht weet, zijn wij enorm fan van geurkaarsen. Niet gek dus dat we je graag ook de mooiste gouden geurkaarsen willen laten zien. Een van de bekendste is de gouden Rituals geurkaars, maar daarnaast hebben we nog een hoop andere gouden geurkaarsen. Een gouden geurkaars verrijkt je woning zowel qua uitstraling als qua geur. Bestel direct jouw favoriete gouden geurkaars bij een van onze partners:

Gedraaide kaarsen in het goud

Naast de dinerkaarsen, zijn de gouden gedraaide kaarsen tegenwoordig ook erg populair. Deze worden ook wel gouden swirl kaarsen genoemd. Het is eigenlijk een normale dinerkaars maar dan met een twist erin. Je kan deze gedraaide kaarsen ook makkelijk zelf maken. Maar wij snappen het als je dat net iets teveel moeite vindt. Daarom kun je via onderstaande links eenvoudig jouw gedraaide kaarsen in het goud bestellen:

Gouden glitter kaarsen

Ook een leuke optie is om een gouden kaars met glitters te kopen. Op deze manier heb je een kaars met net een beetje meer uitstraling. Wij zijn helemaal verliefd op onderstaande gouden glitter kaarsen:

Combinaties met goud

Wist je dat je goud ook heel mooi kan combineren met andere kleuren? Je kan verschillende kleuren kaarsen met elkaar afwisselen maar er zijn ook de zogenoemde dip dye kaarsen. Dit zijn kaarsen met 2 of meer kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een gouden kaars met zwart of een roze kaars met gouden details:

Plateau gouden kaarsen

Zoals eerste beschreven kun je rustieke kaarsen op een plateau mooi bij elkaar zetten. Door af te wisselen in verschillende kleuren en/of formaten kaarsen ontstaat een speels geheel. Hieronder kun je alvast wat inspiratie opdoen voor dit soort plateau’s.

Kaarsen kandelaar goud

Dinerkaarsen kun je natuurlijk niet zomaar op tafel zetten. Hier heb je een kaarsenhouder of kandelaar voor nodig. Wanneer je gouden kaarsen heb is het wellicht mooier om een andere kleur kandelaar te kiezen. Maar kies je voor gekleurde kaarsen of misschien witte kaarsen? Dan is het prachtig om dit te combineren met een gouden kandelaar. Bekijk bijvoorbeeld eens onderstaande gouden kandelaars voor meer inspiratie. Simpel of juist uitgesproken, je kan alle kanten op met een gouden kandelaar:

Meer ideeën?

Ons doel is om jou te inspireren rondom kaarsen. Hopelijk is dat door dit artikel over gouden kaarsen ook gelukt. Heb jij nog leuke ideeën rondom gouden kaarsen die niet op onze pagina mogen ontbreken? Wij zijn erg benieuwd! Laat een berichtje achter met jouw perfecte gouden kaars en wellicht zie je hem binnenkort terug in dit artikel.