Rustik Lys kaarsen

Het Deense merk Rustik Lys begon jaren geleden als een van de eerste in Nederland met de verkoop van rustieke kaarsen. Jaren later is het een van de meest populaire merken rondom vooral dinerkaarsen. Rustik Lys kaarsen zijn liefdevol, eerlijk en ambachtelijk. Ondanks de eerlijke productie en prachtige designs, is een Rustik Lys kaars altijd betaalbaar. Hierdoor zijn de kaarsen voor iedereen toegankelijk. Bekijk hieronder het assortiment van Rustik Lys. Door te klikken op de producten kun je de kaars direct aanschaffen via een van onze partners.

Op deze pagina vind je onder andere:

De meest populaire Rustik Lys kaarsen

Wanneer je aan Rustik Lys denkt, dan zijn er wellicht een aantal kaarsen waar je meteen aan denkt. Zo is de Rustik Lys kerstboom kaars populair, maar ook de kaarsen met printjes zijn erg gewild. Hieronder vind je de populaire Rustik Lys kaarsen van dit moment:

Rustik Lys dinerkaarsen

Ben je op zoek naar kwalitatieve dinerkaarsen? Dan zit je met de kaarsen van Rustik Lys altijd goed. De kaarsen worden namelijk gemaakt met uitsluitend de beste grondstoffen en fabricagemethodes voor mens en milieu. Daarnaast loopt Rustik Lys vooruit op de trends, zoals met de dip dye kaarsen. Kies voor een set dinerkaarsen van 6 of 10 stuks, korte of lange kaarsen, Rustik Lys kaarsen met goud of een van de vele andere kleuren. Alles is mogelijk met Rustik Lys kaarsen.

Rustik Lys gedraaide kaarsen 

Naast de standaard dinerkaarsen, heb je ook nog de Rustik Lys swirl kaars. Deze kaarsen worden gedraaid wanneer ze nog warm zijn. Hierdoor ontstaat een leuk effect waardoor je dinerkaars net iets origineler is. Via onderstaande producten kun je jouw favoriete Rustik Lys kaarsen kopen maar je kan er ook voor kiezen om zelf gedraaide kaarsen te maken.

Figuurkaarsen van Rustik Lys

Wanneer je niet op zoek bent naar kaarsen voor in een kandelaar, kun je ook kiezen voro de figuurkaarsen. Zoals je uit de naam al kan opmaken, zijn dit kaarsen in allerlei verschillende vormen. Rustik Lys heeft bijvoorbeeld kaarsen in de vorm van een kerstboom of een engeltje. Maar ook voor een hartjes kaars kun je bij Rustik Lys terecht. Deze figuurkaarsen zijn in vele kleuren verkrijgbaar waardoor er altijd een past in jouw interieur.

Rustik Lys waxinelichtjes en andere kleine kaarsjes

Ten slotte heeft Rustik Lys kleine kaarsjes in het assortiment. Denk hierbij aan gekleurde waxinelichtjes of andere kleine kaarsjes in een potje. Bekijk onderstaande kaarsjes en bestel jouw favoriet.

Rustik Lys kaarsen kopen bij CandleCollection

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden met Rustik Lys eindeloos voor een betaalbare prijs. Ben je nog niet helemaal overtuigd van de kaarsen van Rustik Lys? Dan sommen we hieronder de voordelen nog even voor je op:

  • Originele kaarsen
  • Kwaliteit
  • Eerlijk productieproces
  • De kaarsen branden lang en schoon
  • Kaarsen verkleuren niet snel
  • Ze voldoen aan alle wettelijke keurmerken

Je kan de kaarsen eenvoudig via onze partners bestellen. Op deze manier ben je verzekerd van een betrouwbare en snelle levering. Wil je toch nog even verder kijken? Dat is geen probleem. Kijk eens bij een van onze andere kaarsen merken of lees onze blog voor meer inspiratie.

Rustik-Lys-kaarsen