Citronella kaarsen: Lekker voor op de camping

De zomer komt er weer aan en dat betekent vaak weer lekker op vakantie. Ga je deze zomer kamperen? Dan herken je het muggenprobleem vast wel! Een mogelijke oplossing hiervoor is de citronella kaars, ook wel anti muggen kaars genoemd. Door de citroengeur van deze kaars blijven de muggen op afstand en kun je heerlijk genieten van je avond buiten op de camping. 

Citronella kaars in terracotta bakje

Wanneer je aan een citronella kaars denkt, dan denk je waarschijnlijk directe aan de gele kaars in het terracotta bakje. Dit is de meestvoorkomende kaars met citroengeur en op bijna iedere camping verkrijgbaar. Een praktische oplossing voor het muggenprobleem, maar wellicht niet de mooiste kaars die je iedere avond op tafel wilt zetten. Mocht je het uiterlijk van de kaars niet heel belangrijk vinden, of je vind deze typische citronella kaars juist mooi (smaken verschillen?), dan kun je ze hieronder direct bestellen:

Originele anti muggen kaarsen met citroengeur

Vind je het leuk om een wat originelere citronella kaars op tafel te zetten? Dan ben je bij CandleCollection aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste, meest originele en grappigste citroen kaarsen voor je bij elkaar gezocht. Bekijk hieronder onze collectie en bestel directe jouw favoriet. (Let goed op de levertijd zodat je zeker weet je je jouw citronella kaars voor je vakantie in huis hebt)

Kleine of grote citronella kaars

Naast de verschillende soorten citronella kaarsen, heb je ook verschillende afmetingen. Het is niet altijd zo dat grote citronella kaarsen beter zijn of meer geur afgeven dan kleine citronella kaarsen. Dit is namelijk ook afhankelijk van de dikte van de lont, de hoeveelheid lontjes en de hoeveelheid geurstoffen dat er in de kaars zit. Bekijk hieronder al onze grote citronella kaarsen en daaronder de kleine citroen kaarsjes.

Grote citronella kaarsen

Kleine citronella kaarsjes

Citroen kaars zelf maken

Naast onze verzameling citroen kaarsen, kun je er ook voor kiezen om zelf citronella kaarsen te maken. In onze blog over het maken van geurkaarsen zie je precies hoe je dit kan doen. Voeg citroen geur toe en jouw zelfgemaakte citroen kaars is klaar! 

Tip: Voeg je citroen geur toe aan een andere kleur kaarsvet. Op deze manier heb je een super unieke citronella kaars aangezien ze normaal bijna altijd geel van kleur zijn.

Over-ons

over ons

Bij CandleCollection vind je de meest luxe geurkaarsen. Naast ons ruime assortiment vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog

3 gedachten over “Citronella kaarsen: Lekker voor op de camping”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.