8x heerlijke vanille geurkaarsen

Kaarsen zijn er in een hoop lekkere geuren. Toch zien we één geur die al jarenlang populair is en die bijna iedereen lekker vindt; Vanille. Dit komt waarschijnlijk doordat de geur niet heel sterk of overheersend, maar toch aangenaam is. Door de jaren heen zijn er veel geurkaarsen met vanille op de markt gekomen. Daardoor kunnen we het ons voorstellen dat het moeilijk is om een keuze te maken tussen al deze lekkere geurkaarsen. Vanille is één van onze favoriete geuren waardoor we bij CandleCollection een hoop van deze kaarsen geprobeerd hebben. Speciaal voor jou hebben we onze favoriete geurkaarsen met vanille voor je op een rijtje gezet. Lees rustig verder en bestel online jouw favoriete vanille kaars!

Geurkaars met vanille top 8

Hieronder vind je 8x een lekkere geurkaars vanille. Via de link kun je de kaars eenvoudig bestellen via een van onze partners. Hierdoor geniet je van hun goede leverings- en retourvoorwaarden.

  1. WoodWick – Hourglass Medium Vanilla Bean
  2. Bolsius – Geurglas Vanille
  3. Ted Sparks – Geurkaars Demi Vanilla & Cedarwood
  4. Bridgewater – Geurkaars vanilla Cream
  5. Voluspa – Geurkaars Santal Vanille
  6. WoodWick – Vanille & Sea Salt
  7. Village Candle – Geurkaars Coconut Vanilla
  8. Air Wick – Essential Oils Geurkaars Vanille Gourmande

1. WoodWick – Hourglass Medium Vanilla Bean

De lekkerste geurkaars vanille is volgens ons de WoodWick – Hourglass Medium Vanilla Bean. Zoals alle WoodWick kaarsen is deze voorzien van een heerlijk knetterend geluid. Op deze manier geniet je van de lekkere geur en krijg je het idee dat je bij een haardvuur zit. Extra gezellig dus. Naast de lekkere geur heeft deze kaars ook een mooi design. Door het glazen potje kun je de vlam en de wax goed zien. Daarnaast is het een mooi vaasje om later te hergebruiken.

Branduren: 60 uur

2. Bolsius – Geurglas Vanille: 

De tweede plek in deze lijst gaat naar Bolsius – Geurglas Vanille. Bolsius is al jarenlang een toonaangevend merk als het om kaarsen gaat. De combinatie van een heerlijke vanille geur in combinatie met de erg lage prijs maar het voor ons een van de toppers. Daarnaast zit de kaars in een glazen potje waardoor het iets meer luxe uitstraalt dan een ‘gewone’ stompkaars. Bestel de Bolsius vanille kaars eenvoudig via onderstaande link.

Branduren: 24 uur

3. Ted Sparks – Geurkaars Demi Vanilla & Cedarwood: 

Op een derde plaats zetten we Ted Sparks – Geurkaars Demi Vanilla & Cedarwood. Ted Sparks staat bekend om haar luxe designs, waar veel met goud en glitter wordt gewerkt. Prachtig voor moderne/design interieurs. Daarnaast is dit de eerste kaars in de lijst die niet alleen een geur van vanille heeft. Deze Ted Sparks kaars heeft namelijk ook een vleugje aroma van rokerig cederhout. Dit maakt de kaars net iets spannender dan een gewone vanille kaars.

Branduren: 70 uur

4. Bridgewater – Geurkaars vanilla Cream:

Een kaars die zeker niet in onze lijst vanille geurkaarsen mag ontbreken is Bridgewater – Geurkaars vanilla Cream. Deze kaars heeft naast vanille ook een vleugje karamel aroma waardoor een zoete geur ontstaat. Bridgewater is een luxe merk dat haar kaarsen maakt van natuurlijke soja. Dit resulteert in een langere en schonere verbranding dan ‘normale’ kaarsen.

Branduren: 85 uur

Mis geen kaarsennieuws en trends

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

5. Voluspa – Geurkaars Santal Vanille:

Een van onze favoriete merken is Voluspa en daarom mag de Voluspa – Geurkaars Santal Vanille zeker niet in deze lijst ontbreken. Naast de heerlijke geur is deze kaars een van onze favorieten door het prachtige design van de kaars. De glazen vaas is voorzien van een luxe print met een zilverkleurig deksel. Hierdoor is de vaas daarna geschikt voor bloemen of als opbergdoosje voor bijvoorbeeld sieraden. De prijs ligt wel iets hoger dan de andere kaarsen maar dit heeft ook te maken met het feit dat alle Voluspa kaarsen milieuvriendelijk geproduceerd zijn. 

Branduren: 100 uur

6. WoodWick – Vanilla & Sea Salt: 

Op de eerste plaats in deze vanille geurkaarsen lijst stond al een WoodWick kaars, maar ook de zesde plaats gaat naar dit merk. Bij WoodWick – Vanille & Sea Salt geniet je net als de nummer één van een knetterend geluid. Echter wordt bij deze kaars de vanille geur samengevoegd met een geur van zeezout. Dit maakt het net iets spannender. Ook het design van de kaars is net iets anders, deze kaars straalt net iets meer luxe uit.

Branduren: 60 uur

7. Village Candle – Geurkaars Coconut Vanilla: 

De zevende plaats gaat naar Village Candle – Geurkaars Coconut Vanilla. Hierbij wordt de geur van vanille gecombineerd met romige boter en zoete kokos. Een zoete geur ideaal voor de zomeravonden dus. Dit Amerikaanse merk maakt gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten met een hoge geurconcentratie. 

Branduren: 105 uur

8. Air Wick – Essential Oils Geurkaars Vanille Gourmande:

De laatste plaats in deze lijst (maar zeker niet minder lekker) gaat naar Air Wick – Essential Oils Geurkaars Vanille Gourmande. Deze kaars verspreidt een zoete vanille geur voor een huiselijk gevoel. De kaarsen van Air Wick zijn goedkoper dan andere kaarsen uit deze lijst en daardoor ideaal om eens uit te proberen. 

Branduren: 35 uur

Opzoek naar een lekkere vanille geurkaars?

Bekijk dan eens onderstaande video. Hierin laten we onze lekkerste 8 vanille kaarsen aan je zien.

Andere lekkere vanille kaarsen?

Wij hebben deze lijst opgesteld op basis van onze eigen ervaringen en smaken. Het kan dus voorkomen dat jij een andere favoriet hebt. Mis jij een specifieke vanille kaars in deze lijst? Laat het ons weten door een berichtje in de reacties. Wij zijn altijd benieuwd naar nieuwe kaarsen en naar de meningen van onze lezers. Ben je op zoek naar meer inspiratie? We hebben al meer lijstjes opgesteld van onze favoriete kaarsen. Ontdek in deze blog wat volgens ons de beste geurkaars is of ontdek onze kaneel kaarsen.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

3 gedachten over “8x heerlijke vanille geurkaarsen”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.