Voluspa geurkaarsen

Kies voor de heerlijke Voluspa geurkaarsen wanneer je op zoek bent naar geurkaarsen van hoge kwaliteit in de mooiste verpakkingen. Het designmerk Voluspa streeft naar ecologisch verantwoorde en duurzaam vervaardigde kaarsen. Bekijk hieronder de prachtige kaarsen en geniet ook van de luxe geuren van Voluspa:

Duurzame kaarsen van Voluspa

Voluspa is ontstaan vanuit de liefde voor het maken van geurkaarsen door Traci en Troy uit Californië. Al meer dan 20 jaar streven ze ernaar om duurzaam vervaardigde kaarsen op de markt te brengen. En met succes! Door invloeden vanuit de hele wereld hebben Traci en Troy een mooi assortiment aan geuren weten te creëren. De geurkaarsen van Voluspa zijn geproduceerd van zuivere ingrediënten waaronder kokosolie. Door de geproduceerde kokoswax ontstaat de romige witte kleur en het maximale volume van de heerlijke geuren. Wanneer je kiest voor Voluspa, kies je dus voor luxe, duurzaamheid en kwaliteit.

Altijd een passende geur

Door het kokos melange in de kaarsen worden geuren sterker. Waar andere kaarsen de subtiele tonen en het karakter verliezen, kun je er bij de geurkaarsen van Voluspa extra intens van genieten. Om er voor te zorgen dat iedereen kan genieten van de heerlijke kaarsen, heeft Voluspa verschillende collecties op de markt gebracht. Een aantal van de bekendste geuren van Voluspa zijn:

  • Baltic Amber
  • Moso Bamboo
  • French Cade Lavender
  • Goji Tarocco Orange
  • Mokara 
  • Persimmon & Copal

Maar naast deze geuren hebben ze nog tientallen geuren op de markt gebracht. Voor ieder wat wils dus. Fan van de wat frissere geuren? Dan is de Moso Bamboo wellicht iets voor jou. Passen kruidige geuren meer bij jou? Kies dan voor de Baltic Amber kaarsen. Bekijk de complete Voluspa kaarsen collectie en ontdek welke geur bij jou past.

Naast de heerlijke Voluspa kaarsen hebben ze ook geurstokjes in het assortiment. Waar je een geurkaars slechts een aantal uur laat branden, kun je van geurstokjes hele dagen genieten. 

Mooiste designs

Voluspa staat niet alleen bekend om haar geweldige geuren. Ook de designs van de kaarsen zijn prachtig. De meeste potten waar de kaarsen in zitten zijn voorzien van een mooie print/motief. Dit wordt vaak gecombineerd met glitters of 3D effecten. Wanneer je kiest voor Voluspa heb je dus niet alleen een lekkere geurkaars maar ben je ook een mooi accessoire rijker. Alle kaarsen van Voluspa zijn voorzien van mooie glazen potten met deksel in bijpassende print. Een Voluspa geurkaars is daarmee ook een leuk accessoire om cadeau te doen, bijvoorbeeld voor een housewarming of zomaar als presentje.

Verschillende soorten Voluspa kaarsen

Zoals je hierboven hebt gelezen kun je bij Voluspa kiezen uit tientallen geuren. Maar naast al deze geuren kun je ook kiezen uit verschillende soorten kaarsen. Ze hebben glazen potjes met deksel in het assortiment, maar ook kleine potjes zonder deksel of enorme vazen met geurkaarsen. Wanneer je moeite hebt met kiezen, kun je ook voor een set Voluspa kaarsen gaan. Je kan dan de verschillende kaarsen uitproberen om te ontdekken welke geur jij het lekkerste vindt! Tenslotte kun je ook kiezen voor een duo pakket met geurstokjes en een geurkaars. 

Voluspa kaarsen online bij CandleCollection

Ben jij net als ons ook verliefd geworden op de geurkaarsen van Voluspa? Koop dan direct jouw favoriete Voluspa kaarsen online bij een van de partners van CandleCollection. Wanneer je klikt op je favoriete Voluspa kaars wordt je automatisch doorgestuurd naar een van onze partners. Hierdoor geniet van hun snelle en goede levering zodat je zo snel mogelijk van deze geuren kan gaan genieten. Nog niet helemaal overtuigd welke kaars je moet kiezen? Kijk dan gerust eens bij een van onze andere merken. Ook bij Rituals of Parks London kaarsen geniet je van heerlijke geuren. Wil je liever zelf een geur creëren die bij jou past? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf geurkaarsen te maken! Bekijk dan eens ons blog en laat je inspireren.