Voluspa geurkaarsen

Kies voor de heerlijke Voluspa geurkaarsen wanneer je op zoek bent naar geurkaarsen van hoge kwaliteit in de mooiste verpakkingen. Het designmerk Voluspa streeft naar ecologisch verantwoorde en duurzaam vervaardigde kaarsen. Bekijk hieronder onze review van Voluspa of ontdek jouw favoriete Voluspa geurkaarsen:

Voluspa-kaars-review

Review Voluspa

Voordat we de kaarsen van Voluspa op CandleCollection aanbevelen, willen we natuurlijk wel zeker weten dat het kwalitatieve kaarsen zijn. Daarom hebben we een Voluspa kaars getest, namelijk Voluspa Large Apple Blue Clover. Lees onze review en ontdek of deze kaars ook geschikt is voor jou!

Voluspa

Kokoswas

Natuurlijke enkele lont

€ 25,-

Eerste indruk

De Voluspa geurkaarsen zijn erg opvallend! Wij waren direct verliefd op het design van de kaars. De glazen pot is voorzien van reliëf in (Japonica) bloemvorm en heeft een metalen deksel waarmee je de kaars luchtdicht kan afsluiten. Ook de deksel is voorzien van deze bloemenprint en is uitgevoerd in een blauw/paarse kleur. De meeste kaarsen van Voluspa zijn voorzien van dit soort printjes waardoor het een bohemien stijl krijgt. Wij vinden dit prachtig maar smaken verschillen dus niet iedereen zal fan zin van dit design.

Wanneer je de deksel van de kaars haalt, komt direct de heerlijke geur je tegemoet. De Apple Blue Clover is een erg frisse geur waardoor deze kaars ook erg lekker is in de warmere maanden van het jaar. Naast deze geur hebben ze nog veel andere geuren in het assortiment. Iedere geur heeft haar eigen kleuren/designs en is in verschillende formaten verkrijgbaar. De kaarsen zijn handgemaakt van kokoswas en staan bekend als vegan kaarsen.

Tijdens het branden van de kaars

Nadat we de kaars hebben aangestoken, komt de frisse geur je langzaam tegemoet. Door het mooie vlammetje brandt de kokoswas langzaam op en vult de subtiele geur de hele ruimte. Onder de kaars zit een kaartje waarop duidelijk staat wanneer en hoe je de kaarsenlont moet bijknippen.

Na ongeveer 2 uur branden is een groot deel van de bovenlaag van de kaars vloeibaar. Helaas was er bij ons geen volle smeltpoel en ontstond er lichte tunnelvorming. Gelukkig is het slechts lichte tunnelvorming waardoor het grootste deel van de kaarsenwas wel netjes wordt opgebrand. Tijdens het branden van de Voluspa kaars hebben we geen last gehad van roetvorming.

Na het doven van de kaars

De eerste keer hebben we de kaars zo’n 3,5 uur laten branden. Zeker bij de eerste keer is het belangrijk om de kaars lang genoeg te laten branden want zodra tunnelvorming is ontstaan is het lastig om dit de volgende keer weer tegen te gaan. Helaas is er bij ons toch tunnelvorming ontstaan en dit is na meerdere keren de kaars aangestoken te hebben helaas ook niet weggegaan. Hierdoor bleven er wel wat kaarsenwas resten achter. Gelukkig kun je deze resten makkelijk hergebruiken wanneer je zelf kaarsen gaat maken. Wanneer de kaars is gedoofd kun je na een paar uur de deksel weer op de kaars plaatsen en de kaars opbergen.

Heb je de kaars helemaal opgebrand? Gooi dan vooral het potje niet weg! Het is namelijk een prachtig potje wat je nog voor veel doeleinden kan gebruiken. Gebruik hem bijvoorbeeld als voorraadpotje of als leuke vaas voor bloemen.

Eindbeoordeling

Al met al zijn wij erg enthousiast over deze Voluspa kaars. De natuurlijke materialen en het prachtige design van de kaars vinden wij grote voordelen. Wij zijn verliefd op de mooie printjes en ook de geur is heerlijk! Wel vonden we het jammer dat we last hadden van tunnelvorming. Een Voluspa kaars is prijzig maar je krijgt hier wel een handgemaakte milieuvriendelijke kaars voor terug en een accessoire voor altijd. Wij raden de Voluspa geurkaarsen dus zeker aan wanneer je budget groot genoeg is. We beoordelen Voluspa met 4,3 sterren!

Duurzame kaarsen van Voluspa

Voluspa is ontstaan vanuit de liefde voor het maken van geurkaarsen door Traci en Troy uit Californië. Al meer dan 20 jaar streven ze ernaar om duurzaam vervaardigde kaarsen op de markt te brengen. En met succes! Door invloeden vanuit de hele wereld hebben Traci en Troy een mooi assortiment aan geuren weten te creëren. De geurkaarsen van Voluspa zijn geproduceerd van zuivere ingrediënten waaronder kokosolie. Door de geproduceerde kokoswax ontstaat de romige witte kleur en het maximale volume van de heerlijke geuren. Wanneer je kiest voor Voluspa, kies je dus voor luxe, duurzaamheid en kwaliteit.

Altijd een passende geur

Door het kokos melange in de kaarsen worden geuren sterker. Waar andere kaarsen de subtiele tonen en het karakter verliezen, kun je er bij de geurkaarsen van Voluspa extra intens van genieten. Om er voor te zorgen dat iedereen kan genieten van de heerlijke kaarsen, heeft Voluspa verschillende collecties op de markt gebracht. Een aantal van de bekendste geuren van Voluspa zijn:

  • Baltic Amber
  • Moso Bamboo
  • French Cade Lavender
  • Goji Tarocco Orange
  • Mokara 
  • Persimmon & Copal

Maar naast deze geuren hebben ze nog tientallen geuren op de markt gebracht. Voor ieder wat wils dus. Fan van de wat frissere geuren? Dan is de Moso Bamboo wellicht iets voor jou. Passen kruidige geuren meer bij jou? Kies dan voor de Baltic Amber kaarsen. Bekijk de complete Voluspa kaarsen collectie en ontdek welke geur bij jou past.

Naast de heerlijke Voluspa kaarsen hebben ze ook geurstokjes in het assortiment. Waar je een geurkaars slechts een aantal uur laat branden, kun je van geurstokjes hele dagen genieten. 

Mooiste designs

Voluspa staat niet alleen bekend om haar geweldige geuren. Ook de designs van de kaarsen zijn prachtig. De meeste potten waar de kaarsen in zitten zijn voorzien van een mooie print/motief. Dit wordt vaak gecombineerd met glitters of 3D effecten. Wanneer je kiest voor Voluspa heb je dus niet alleen een lekkere geurkaars maar ben je ook een mooi accessoire rijker. Alle kaarsen van Voluspa zijn voorzien van mooie glazen potten met deksel in bijpassende print. Een Voluspa geurkaars is daarmee ook een leuk accessoire om cadeau te doen, bijvoorbeeld voor een housewarming of zomaar als presentje.

Verschillende soorten Voluspa kaarsen

Zoals je hierboven hebt gelezen kun je bij Voluspa kiezen uit tientallen geuren. Maar naast al deze geuren kun je ook kiezen uit verschillende soorten kaarsen. Ze hebben glazen potjes met deksel in het assortiment, maar ook kleine potjes zonder deksel of enorme vazen met geurkaarsen. Wanneer je moeite hebt met kiezen, kun je ook voor een set Voluspa kaarsen gaan. Je kan dan de verschillende kaarsen uitproberen om te ontdekken welke geur jij het lekkerste vindt! Tenslotte kun je ook kiezen voor een duo pakket met geurstokjes en een geurkaars. 

Voluspa kaarsen online bij CandleCollection

Ben jij net als ons ook verliefd geworden op de geurkaarsen van Voluspa? Koop dan direct jouw favoriete Voluspa kaarsen online bij een van de partners van CandleCollection. Wanneer je klikt op je favoriete Voluspa kaars wordt je automatisch doorgestuurd naar een van onze partners. Hierdoor geniet van hun snelle en goede levering zodat je zo snel mogelijk van deze geuren kan gaan genieten. Nog niet helemaal overtuigd welke kaars je moet kiezen? Kijk dan gerust eens bij een van onze andere merken. Ook bij Rituals of Parks London kaarsen geniet je van heerlijke geuren. Wil je liever zelf een geur creëren die bij jou past? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf geurkaarsen te maken! Bekijk dan eens ons blog en laat je inspireren.