7 unieke geurkaarsen met deksel

Ben jij op zoek naar een heerlijke geurkaars die lekker ruikt, zorgt voor een ontspannen sfeer en ook nog af te sluiten is met een deksel? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog laten we je graag zien wat de voordelen van een geurkaars met deksel zijn en laten we je kennismaken met zeven unieke varianten. Of je nu een fan bent van de moderne geurkaarsen met metalen deksel of juist houdt van een natuurlijk uitstraling zoals de geurkaars met houten deksel; we hebben voor ieder wat wils. Maar hoe kies je nu de geurkaars met deksel die perfect bij jou past?

De voordelen van een geurkaars met deksel

Een geurkaars met deksel biedt verschillende voordelen ten opzichte van kaarsen zonder deksel. Ten eerste helpt het deksel om de geur langer te behouden. Wanneer je de kaars niet gebruikt, kun je eenvoudig het deksel erop doen om te voorkomen dat de geur vervliegt. Zo geniet je langer van de heerlijke geur als je de kaars weer aansteekt.

Daarnaast zorgt het deksel ervoor dat stof of ander vuil niet in contact komt met de kaars. Hierdoor blijft de kaars niet alleen schoon, maar ook de geur blijft puur en onaangetast. Dit maakt een geurkaars met deksel ideaal voor mensen met allergieën die gevoelig zijn voor stof.

7 verschillende deksels

Vanuit CandleCollection hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de leukste geurkaarsen met deksel. Welke soorten deksels zijn er allemaal? En niet onbelangrijk; welke geurkaarsen ruiken lekker? Bekijk hieronder 7 geurkaarsen met deksels waar wij enthousiast over zijn.

  1. De meest populaire geurkaars met deksel
  2. Geurkaars in glas met deksel
  3. Geurkaars met houten deksel
  4. Geurkaars met metalen deksel
  5. Geurkaars met kurken deksel
  6. Geurkaars met glazen deksel
  7. Geurkaars met bamboe deksel

1. De meest populaire geurkaars met deksel: Klassiek & geliefd

Een van de meest geliefde en populaire kaarsen met deksel zijn natuurlijk de kaarsen van WoodWick. De WoodWick – Vanilla Sea Salt heeft een deksel van hout die luchtdicht afsluit. De houten lont zorgt voor een knisperend geluid wat zorgt voor een ontspannen sfeer. 

2. Geurkaars in glas met deksel: Elegantie ten top

Voor een vleugje elegantie en klasse kies je voor een geurkaars in glas met deksel, zoals de Voluspa – Gilt Pomander & Hinoki. Het glas geeft niet alleen een luxe uitstraling aan de kaars, maar zorgt er ook voor dat de vlam mooi wordt verspreid als je de kaars aansteekt. Dit maakt het tot een perfect cadeau of een prachtige toevoeging aan je interieur. Daarnaast kun je de glazen pot makkelijk hergebruiken, bijvoorbeeld als voorraadpot of bloempotje. Bekijk ook eens de andere Voluspa kaarsen voor meer geurkaarsen met deksels.

3. Geurkaars met houten deksel: Natuurlijk & warm

Als je houdt van een natuurlijke uitstraling, is de geurkaars met houten deksel, zoals de Parks London – Velvet Tuberose, iets voor jou. Het hout geeft de kaars een warme en gezellige look, waardoor het perfect past in een rustiek of landelijk interieur. Parks London kaarsen zijn ook nog in andere stijlen en geuren verkrijgbaar.

4. Geurkaars met metalen deksel: Strak & modern

Voor een strak en modern design kies je voor een geurkaars met metalen deksel. Het metaal geeft de kaars een stoere uitstraling en past perfect in een eigentijds interieur. Het leuke aan de Veda geurkaarsen in pot is dat je direct een setje hebt met verschillende geuren.

5. Geurkaars met kurken deksel: Duurzaam & natuurlijk

Als je waarde hecht aan duurzaamheid, is de geurkaars met kurken deksel een uitstekende keuze. De kurken deksel is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor een natuurlijke uitstraling. Een perfecte optie voor liefhebbers van een minimalistisch en eco-vriendelijk lifestyle.

6. Geurkaars met glazen deksel: Stijlvol & sierlijk

Ben je op zoek naar een sierlijke geurkaars met glazen deksel? Dan is de paarse geurkaars met lentebloemen echt iets voor jou. Door het geribbelde glas is het een echt pronkstuk voor op tafel. Deze kaars is extra leuk doordat je meerdere lontjes kan aansteken. 

7. Geurkaars met bamboe deksel: Milieuvriendelijk & trendy 

We sluiten het lijstje af met een milieuvriendelijke optie, namelijk de Aurora Collection luxe geurkaars: Anijs – Jeneverbes. Deze kaars wordt van natuurlijk koolzaadwas gemaakt en is voorzien van een katoenen lont. De geurkaars met bamboe lint is dus een trendy & milieubewuste keus!

Kies vandaag nog jouw favoriete geurkaars met deksel en geniet van de vele voordelen die ze bieden. Deze unieke kaarsen hebben niet alleen een heerlijke geur, maar zijn ook een prachtige toevoeging aan elk interieur. Haal ze nu in huis en creëer een betoverende ambiance waar je elke dag van kunt genieten.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.