Baobab geurkaarsen

Een van onze favoriete producten zijn toch wel de Baobab kaarsen. Deze enorme kaarsen met prachtige designs zijn een blikvanger in iedere woonkamer. De afgelopen jaren is Baobab enorm in populariteit gestegen en dat begrijpen wij volkomen. Ben jij ook fan en heb je besloten om een Baobab kaars te kopen? Bekijk dan onderstaand onze producten en koop direct jouw favoriete Baobab geurkaars:

Het ontstaan van de Baobab kaars

De geschiedenis van Baobab Collection gaat terug naar 2002. Tijdens een reis naar Tanzania werden de makers zo geïnspireerd dat niet veel later Baobab Collection is geboren. Zoals de naam al doet vermoeden is het onder andere geïnspireerd op de Baobab boom. Net zoals deze boom zijn de producten van Baobab van grote omvang en hebben ze altijd een origineel design. De eerste jaren zijn de geuren en designs vooral geïnspireerd op de Afrikaanse cultuur en natuur. De laatste jaren doen ze inspiratie op over de hele wereld en dat zie je dan ook terug in de prachtige kaarsen.

Meer dan alleen mooie kaarsen

Naast het feit dat de Baobab kaarsen heerlijk ruiken, zijn het meer dan gewone kaarsen. Een Baobab kaars is een prachtig accessoire en wordt daardoor regelmatig gebruikt om een ruimte mee aan te kleden. Iedereen wordt verliefd op de originele designs en leuke prints. Niet gek dus dat je bij menig influencer een Baobab geurkaars in huis ziet. 

Naast de geurkaarsen, heeft Baobab ook geurstokjes, kandelaars en overige accessoires in haar assortiment. Ook hebben ze verschillende pakketten samengesteld waardoor het super leuk is om iets van Baobab cadeau te doen.

Het bekendste van Baobab Collection

Sinds 2002 heeft Baobab enorm veel kaarsen op de markt gebracht. Ieder jaar komen er weer leuke producten bij. Ondertussen is het assortiment dus enorm! Hoe kun je nu kiezen tussen al deze mooie kaarsen? CandleCollection heeft de meest populaire kaarsen voor je op een rijtje gezet:

All seasons

Doorzichtige vazen met gekleurde effen kaarsen. Deze kaarsen zijn wat meer standaard maar heel stijlvol.

Les Exclusives

Ook deze kaarsen zijn effen maar wel in exclusieve kleuren zoals goud en zilver. 

My First Baobab

Dit zijn wat kleinere Baobab kaarsjes met hele leuke en vrolijke prints. Doordat het formaat wat kleiner is, zijn ze meteen een stuk betaalbaarder. 

Limited Editions

Ieder jaar worden er 2 nieuwe Limited Editions aan het assortiment toegevoegd. Deze kaarsen worden gemaakt van de meest uiteenlopende materialen waardoor je echt een unieke kaars in huis haalt.

Naast bovenstaande collecties heb je ook nog een aantal productlijnen die meer gericht zijn op bepaalde prints, bijvoorbeeld een panterprint, marmerlook of veertjes. Deze productlijnen worden Pearls, Stones, Feathers en Rainforest genoemd. 

Baobab kaarsen sale

Zoals je ondertussen zelf waarschijnlijk ook hebt gezien, zijn de Baobab geurkaarsen echt prachtig! Er is voor sommige alleen een nadeel. De prijs van een Baobab geurkaars ligt redelijk hoog. Dit komt onder andere door de ingrediënten, materialen en het vakmanschap dat nodig is om deze mooi kaarsen te maken. Wanneer deze kaars echt boven je budget ligt, kun je er voor kiezen om een Baobab kaars in de outlet of sale te kopen. De producten op deze pagina worden automatisch ge-update dus houd vooral deze pagina in de gaten om een goedkope Baobab kaars te kopen. Daarnaast zou je eens bij onze andere merken kunnen kijken voor een goedkopere geurkaars. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Rituals of WoodWick kaarsen.

Baobab geurkaars kopen via CandleCollection

Wil jij graag een Baobab kaars kopen? Klik dan op een van de bovenstaande producten. Je wordt dan automatisch naar een van onze partners doorverwezen waar je eenvoudig en snel jouw kaars kan bestellen. Op deze manier ben je verzekerd van een betrouwbare levering.  Of kijk eens bij onze andere grote geurkaarsen.