Top 5 beste LED kaarsen van 2023

Wil je graag de beste led kaarsen kopen maar weet je niet waar je moet beginnen? Als specialist in luxe kaarsen helpt CandleCollection je graag op weg. Waar we eerder al onderzoek hebben gedaan naar de beste geurkaarsen en de beste amberblokjes, hebben we nu onderzoek gedaan naar de beste led kaarsen van dit moment. En wat blijkt? De onderzochte led kaarsen zijn net echt!

Waarom kiezen voor led kaarsen?

Deze vraag is heel eenvoudig te beantwoorden. Led kaarsen geven namelijk net als ‘echte’ kaarsen erg veel sfeer. Je kan je niet branden aan led kaarsen waardoor ze een stuk veiliger zijn dan ‘gewone’ kaarsen. Daarnaast zijn sommige led kaarsen op afstand te bedienen. Een ander groot voordeel is dat sommige led kaarsen oplaadbaar zijn. Hierdoor zijn geen wegwerpbatterijen nodig en gaat de kaars jarenlang mee. Super duurzaam dus!

Hoe bepaal je de beste led kaars?

De beste led kaars is waarschijnlijk voor iedereen anders. De ene persoon vindt de uitstraling erg belangrijk en de ander vindt duurzaamheid erg belangrijk. Vanuit CandleCollection hebben we gekeken naar een aantal aspecten, namelijk de uitstraling, soort batterij, soort vlam, extra opties en de prijs. Op basis van onze eigen ervaringen en online reviews hebben we een top 5 opgesteld. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend en zijn bedoeld om je te helpen bij het maken van de keuze welke led kaars het beste bij jou past. Mis je een goede led kaars in deze lijst? Laat het ons weten via de reacties zodat we deze kaars ook kunnen testen.

Top 5 beste led kaarsen van Nederland

Bekijk hieronder de beste led kaarsen top 5. Later in deze blog geven we per kaars meer informatie inclusief de voor- en nadelen.

  1. KENN: Oplaadbare LED kaarsenset met afstandsbediening
  2. Deluxe Homeart: Luxe LED kaars cream
  3. Anna’s Collection: 2x LED dinerkaarsen met afstandsbediening
  4. Uyuni: Led kaars zandkleurig
  5. PTMD: LED Light Candle rustic black moveable flame

1. KENN: Oplaadbare LED kaarsenset met afstandsbediening

De beste led kaarsen zijn van het merk KENN. Deze KENN LED kaarsen zijn van veel gemakken voorzien met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zo kun je de felheid van de vlam instellen en kun je de led kaarsen besturen met een afstandsbediening. Het grootste voordeel van deze kaarsen is het feit dat het oplaadbare led kaarsen zijn. Hierdoor hoef je de batterijen niet te vervangen wat super duurzaam is. Deze led kaarsen gaan dus jarenlang mee.

2. Deluxe Homeart: Luxe LED kaars cream

De tweede plaats in deze lijst gaat naar de led kaars van Deluxe Homeart. Deluxe Homeart LED kaarsen hebben een erg luxe uitstraling. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden door de ‘spiegel’ onder de lont. Deze lijkt erg op een kuiltje van gesmolten wax waardoor je het bijna niet durft aan te raken. Ook deze mooie led kaarsen werken met afstandsbediening maar deze moet je er nog wel los bij kopen. Deze kaarsen niet oplaadbaar.

Mis geen kaarsennieuws en trends

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

3. Anna’s Collection: 2x LED dinerkaarsen met afstandsbediening

Op de derde plaats staan led kaarsen met afstandsbediening, namelijk de LED dinerkaarsen van Anna’s Collection. Anna’s Collection led kaarsen zijn erg realistisch doordat de behuizing is gemaakt van was en de vlam beweegt. Het voordeel van deze kaarsenset is dat de afstandsbediening wordt meegeleverd. Daarnaast heeft Anna’s Collection een groot assortiment waardoor kaarsen in allerlei maten en kleuren leverbaar zijn. Deze led dinerkaarsen staan prachtig op iedere kandelaar.

4. Uyuni: Led kaars zandkleurig

Op de vierde plaats staat de led kaars van Uyuni. Uyuni Led kaarsenonderscheiden zich vooral door de realistisch vlam. Daarnaast kun je deze vlam instellen op verschillende standen zodat de felheid van de vlam altijd past bij de situatie. Dit alles is mogelijk met afstandsbediening, maar deze moet je er nog wel los bij kopen. Er zijn veel soorten Uyuni kaarsen, waarbij je zelfs kan kiezen voor kaarsen met meerdere lonten.

5. PTMD: LED Light Candle rustic black moveable flame

We sluiten de top 5 beste led kaarsen af met de PTMD. PTMD LED kaarsen hebben een erg luxueuze uitstraling. Dit komt vooral door de buitenzijde die van wax gemaakt is en door het label van PTMD. Daarnaast is de vlam bewegend en kun je een timer instellen. PTMD led kaarsen mogen hierdoor dus zeker niet in de lijst van beste led kaarsen ontbreken. De kaarsen zijn in vele soorten en kleuren verkrijgbaar waardoor er altijd een bij jouw interieur past.

Led kaarsen bij CandleCollection

Hopelijk heeft deze lijst je kunnen helpen bij het vinden van een goede led kaars. Je kan de mooie led kaarsen eenvoudig bestellen via onze partners. Wil je toch een ‘echte’ kaars aanschaffen zodat je ook kan genieten van de lekkerste geuren? Kijk dan eens rond bij onze geurkaarsen of doe meer inspiratie op door onze blog te lezen.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

4 gedachten over “Top 5 beste LED kaarsen van 2023”

  1. Wij hebben zeer slechte ervaringen met Deluxehome art. Niet alleen leveren zij te laat, ze hebben een Deense website waardoor de klantenservice slecht is. Daarnaast leveren zij verkeerde producten en wordt er op een klacht hierover niet gereageerd.

    De klantvriendelijkheid zou ook onderdeel moeten uitmaken van uw onderzoek. Jammer.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.