WoodWick geurkaarsen

Iedereen kent ze ondertussen wel, de sfeervolle knisperende geurkaarsen van WoodWick. Door de houten lont lijkt het net alsof je voor de open haard zit en dan ook nog met de lekkerste geuren. Ook genieten van deze sfeervolle geurkaarsen? Bekijk dan onderstaand onze collectie en bestel jouw favoriete WoodWick geurkaars.

Extra sfeer in huis met Woodwick kaarsen

De ‘normale’ geurkaarsen zorgen al voor veel sfeer in huis maar met een WoodWick kaars creëer je net dat beetje extra. In iedere WoodWick geurkaars zit namelijk een houten aansteeklont. Wanneer je deze lont aansteekt maakt de kaars een knetterend geluid. Hetzelfde geluid dat je hoort wanneer je voor de open haard zit. Met een knetterkaars van WoodWick creëer je dus een heerlijk warme winteravond. Super gezellig wanneer je samen op de bank zit of voor een romantisch diner.

Voor iedere situatie een passende geur

Naast het knettergeluid staat WoodWick ook bekend om haar vele geuren. De collectie bestaat namelijk uit meer dan 50 verschillende geuren! Voor ieder wat wils dus. Sommige geuren zijn meer geschikt voor in de zomer zoals de frisse geuren of de lemon geuren tegen te muggen. Maar ze hebben ook heerlijke warme geuren in de collectie zoals de houten geuren of kruidige geuren. Iedere geur heeft ook weer haar eigen kleur. Hierdoor hebben ze enorm veel kleuren in het assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens bij de blauwe, roze of groene kaarsen. Ook voor ‘veilige’ opties kun je bij WoodWick terecht, zoals witte of zwarte kaarsen.

WoodWick geurkaarsen in verschillende formaten

Heb je een geurkaars van WoodWick gevonden waar je helemaal verliefd op bent? Dan heb je geluk! WoodWick heeft namelijk ook extra grote geurkaarsen in het assortiment. Nog aan het ontdekken welke geur je lekker vindt of vind je het juist leuk om steeds te wisselen van geur. Dan zijn de kleinere geurkaarsen of mixkaarsen wellicht iets voor jou.

WoodWick kaarsen kopen bij CandleCollection.nl

Wil je ook graag van deze lekkere WoodWick geurkaarsen kopen? Dan ben je bij CandleCollection aan het juiste adres. Samen met onze partners hebben we een mooi assortiment samengesteld. Bestel eenvoudig via de sites van onze partners en geniet extra snel van deze heerlijke geurkaarsen van WoodWick!