WoodWick kaarsen

Iedereen kent ze ondertussen wel, de sfeervolle knisperende geurkaarsen van WoodWick. Door de houten lont lijkt het net alsof je voor de open haard zit en dan ook nog met de lekkerste geuren. Ook genieten van deze sfeervolle geurkaarsen? Bekijk dan op deze pagina alle heerlijke WoodWick kaarsen en bestel direct jouw favoriet. 

Populaire WoodWick geurkaarsen

Soorten WoodWick kaarsen

Wist je dat er van WoodWick een aantal verschillende modellen zijn? Over het algemeen zijn er vier soorten WoodWick kaarsen te onderscheiden. Klik op onderstaande link om direct naar de betreffende soort te gaan.

WoodWick Hourglass Medium

De WoodWick Hourglass Medium is de meest populaire geurkaars van WoodWick. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een mooie middenmaat, betaalbaar en voorzien van een mooi design. De kaars is ongeveer 12 cm hoog en zo’n 10 cm breed. De Medium WoodWick kaars is in enorm veel geuren en kleuren verkrijgbaar:

WoodWick Heartwick 

Een ander model van WoodWick is Heartwick. Dit is het enige model dat een andere vorm heeft, namelijk een ovaalachtige vorm. Daarnaast heeft deze kaars een bredere lont dan de andere modellen. Dit komt doordat dit model breder is en daardoor anders niet alle was gesmolten kan worden.

WoodWick Hourglass Large

De WoodWick Hourglass Large is eigenlijk hetzelfde als de Medium variant alleen dan een stukje groter. De kaars is ongeveer 18 cm hoog en ook zo’n 10 cm breed. Deze grote WoodWick kaars is in enorm veel geuren verkrijgbaar:

WoodWick Hourglass Mini

Het zal geen verrassing zijn, maar de WoodWick Hourglass Mini heeft ook hetzelfde design als de Medium en Large alleen dan een stukje kleiner. Deze kaars heeft een hoogte van ongeveer 8 cm en een breedte van ongeveer 7 cm. Bekijk hieronder de kleine WoodWick kaarsjes:

Naast bovengenoemde producten, heeft WoodWick ook een veel combinaties gemaakt. Zo hebben zij verschillende cadeausets samengesteld. Bekijk alle cadeausets op onze pagina over kaarsensets. Ben je nog niet bekend met WoodWick kaarsen en wil je graag zien hoe mooi deze kaarsen branden? Bekijk dan onderstaande video:

FAQ WoodWick kaarsen:

WoodWick kaarsen waar te koop?

De kaarsen van WoodWick zijn op veel plaatsen te koop. CandleCollection verzamelt producten van verschillende verkooppunten. Slechts met één klik kom jij bij deze verkopers terecht. WoodWick geurkaarsen koop je dus eenvoudig via CandleCollection.

Hoe werkt een WoodWick kaars?

Een WoodWick kaars is gemaakt van wax met een houten lont. Door deze houten lont ontstaat een knetterend geluid. Lees er alles over in onze blog over de knetterkaars

Hoe lang brandt een WoodWick kaars?

Het aantal branduren van een WoodWick kaars verschilt per model. De Large WoodWick kaarsen hebben natuurlijk meer branduren dan de Mini. Het aantal branduren varieert tussen de 20 en 130 uur. 

Hoe lang moet een WoodWick kaars branden?

Om optimaal te genieten van een WoodWick kaars kun je hem het beste minimaal 2 uur laten branden. Beter nog is om de kaars 3 of 4 uur te laten branden. Wacht altijd tot de bovenlaag helemaal gesmolten is. Wanneer je dit niet doet bestaat de kans dat de lont uiteindelijk ‘verdrinkt’.

Welke WoodWick kaars ruikt lekker?

WoodWick heeft een groot assortiment aan verschillende geuren. Het antwoord op de vraag welke geurkaars lekker ruikt, is voor iedereen persoonlijk en daardoor anders. Wel zijn er een aantal geuren die erg populair zijn. We zien dat er op onderstaande geuren veel wordt gezocht op internet:
WoodWick Warm Wool
WoodWick Fireside
WoodWick Cinnamon Chai
WoodWick Linen
WoodWick Coastal Sunset
WoodWick Vanilla Bean
WoodWick Evening Bonfire
Bekijk eens onderstaande video voor de lekkerste WoodWick kaarsen op dit moment. Je vindt ze allemaal bij CandleCollection.

Extra sfeer in huis met WoodWick kaarsen

De ‘normale’ geurkaarsen zorgen al voor veel sfeer in huis maar met een WoodWick kaars creëer je net dat beetje extra. In iedere WoodWick geurkaars zit namelijk een houten aansteeklont. Wanneer je deze lont aansteekt maakt de kaars een knetterend geluid. Hetzelfde geluid dat je hoort wanneer je voor de open haard zit. Met een knetterkaars van WoodWick creëer je dus een heerlijk warme winteravond. Super gezellig wanneer je samen op de bank zit of voor een romantisch diner.

Voor iedere situatie een passende geur

Naast het knettergeluid staat WoodWick ook bekend om haar vele geuren. De collectie bestaat namelijk uit meer dan 50 verschillende geuren! Voor ieder wat wils dus. Sommige geuren zijn meer geschikt voor in de zomer zoals de frisse geuren of de citronella geuren tegen te muggen. Maar ze hebben ook heerlijke warme geuren in de collectie zoals de houten geuren of kruidige geuren. Iedere geur heeft ook weer haar eigen kleur. Hierdoor hebben ze enorm veel kleuren in het assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens bij de blauwe, roze of groene kaarsen. Ook voor ‘veilige’ opties kun je bij WoodWick terecht, zoals witte of zwarte kaarsen.

WoodWick geurkaarsen in verschillende formaten

Heb je een geurkaars van WoodWick gevonden waar je helemaal verliefd op bent? Dan heb je geluk! WoodWick heeft namelijk ook extra grote geurkaarsen in het assortiment. Nog aan het ontdekken welke geur je lekker vindt of vind je het juist leuk om steeds te wisselen van geur. Dan zijn de kleinere geurkaarsen of mixkaarsen wellicht iets voor jou.

WoodWick kaarsen kopen bij CandleCollection.nl

Wil je ook graag van deze lekkere WoodWick geurkaarsen kopen? Dan ben je bij CandleCollection aan het juiste adres. Samen met onze partners hebben we een mooi assortiment samengesteld. Bestel eenvoudig via de sites van onze partners en geniet extra snel van deze heerlijke geurkaarsen van WoodWick!