15x mooie kaarsen voor Kerst

Over enkele weken staan de Kerstdagen alweer voor de deur. Kun jij net als ons niet meer wachten? Koop dan alvast een mooie Kerst kaars om in de stemming te komen. In deze blog geven we je inspiratie en tips voor de mooiste Kerst kaarsen van dit jaar. Bekijk onze 15 tips, laat je inspireren en bestel jouw favoriete Kerst kaars. 

1. Adventskalender met kaarsen

Wat is er leuker dan de dagen tot Kerst aftellen? Het wordt nog leuker wanneer je iedere dag een cadeautje mag uitpakken en een heerlijk kaarsje mag aansteken. Dit jaar kan het met een kaarsen adventskalender. Bekijk bijvoorbeeld eens onderstaande adventskalenders:

2. Adventskaars

Is een adventskalender net iets teveel van het goede voor jou? Dan kun je ook kiezen voor een mooie adventskaars. Op deze kaars staat het aantal dagen om af te tellen tot Kerst. Je hebt ze in vele soorten en maten. Hieronder zie je een aantal voorbeelden:

3. Kerstboom kaarsen

Een van de meest populaire Kerst kaarsen van dit jaar zijn toch wel de schattige Kerstboom kaarsjes. We schreven eerder al een blog over deze trend. Bekijk hieronder een aantal Kerstboom kaarsen of bekijk ze allemaal in onze blog.

4. Kaneel geurkaars

Kerst en een kaneel geur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een kaneel geurkaars is daardoor perfect voor tijdens de feestdagen. Je kan zelfs kiezen voor een geurkaars met een knetterend geluid (van WoodWick) voor nog meer sfeer. Bekijk hieronder een aantal lekkere kaneel geurkaarsen:

5. Yankee Kerst kaars

Yankee heeft al jarenlang erg lekkere geurkaarsen voor een betaalbare prijs. Tegenwoordig hebben ze zelfs een echte Kerstmis kaarsenlijn op de markt gebracht. Deze geuren passen (net als kaneel) perfect bij de feestdagen.

Mis geen kaarsennieuws en trends

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

6. Glitter kaarsen

Met Kerst is niets te gek en daarom is het de uitgelezen kans om uit te pakken met glitter! Zet die glitter kaarsen dus maar op tafel. Combineer glitter bijvoorbeeld met zilver of goud. Bekijk hieronder een aantal glitter kaarsen die leuk zijn voor Kerst:

7. Kaarsen met rendieren

Denk je aan de Kerstman? Dan denk je waarschijnlijk ook vrij snel aan de schattige rendieren. Een kaars met een rendier erop is daardoor dus erg leuk en origineel tijdens de Kerstdagen. 

8. Donkerrode kaarsen

De rode kleur staat voor liefde en feestvreugde en is daarom een populaire kleur tijdens Kerst. Donkerrode kaarsen zijn nog net iets chiquer en daardoor erg stijlvol voor bij het Kerstdiner. Kies bijvoorbeeld voor donkerrode dinerkaarsen of een van onze andere rode kaarsen:

9. Kaarsen met goud

Naast glitter en rood is goud ook een populaire optie met Kerst. Goud geeft een feestelijk randje en daardoor erg mooi als decoratie. Kies bijvoorbeeld voor gouden kaarsen met sterretjes of goud met zwarte kaarsen.

10. Kaarsen met Kerstschildering

Je kan voor gekleurde effen kaarsen kiezen, maar hoe leuk is het als er een Kerstschildering op de kaars staat. Kies bijvoorbeeld voor een kaars met een sneeuwvlokjes of een stijlvolle Kerstboom. Bekijk eens onderstaande voorbeeld of bekijk alle kaarsen met Kerstschildering bij bol.com.

11. Kaarsen met sneeuw

Ieder jaar hopen we weer op een witte Kerst. Niet gek dus dat je bij Kerst automatisch denkt aan sneeuw of het maken van een sneeuwpop. Met de Kerstdagen kun je dus prima kiezen voor een kaarsje met sneeuw:

12. Kerstman kaars

We hoeven vast niet uit te leggen waarom een kaars met een Kerstman een leuk idee is voor Kerst. 

13. Kerst waxinelichtjes

Hierboven hebben we vooral tips gegeven voor diner- of stompkaarsen voor Kerst, maar je hebt ook enorm veel leuke waxinelichtjes speciaal voor Kerst. Kies bijvoorbeeld voor waxinelichtjes met glitter of een klein Kerst figuurtje:

14. Waxinelichthouders voor Kerst

Wanneer je simpele witte waxinelichtjes in huis hebt, is het ook leuk om een Kerst waxinelichthouder aan te schaffen. Deze kun je ieder jaar weer opnieuw gebruiken en geeft een sfeervol effect.

15. Geurkaarsen set cadeau

Onze laatste tip heeft niet perse een Kerst thema maar is wel enorm leuk om met Kerst cadeau te geven. We hebben het hier natuurlijk over een mooie geurkaarsen set. Het leuke hierbij is dat ze in een mooie cadeau verpakking worden geleverd. Daarnaast is bijna iedereen blij met een lekkere geurkaars

Kerst kaarsen cadeau geven?

Op zoek naar een kaarsen cadeau voor Kerst? Dan ben je bij CandleCollection natuurlijk ook aan het juiste adres. Laatst hebben we een blog geschreven over leuke kaarsen als Sinterklaas cadeau voor onder de €15,-. Dit zijn natuurlijk ook leuke cadeaus voor Kerst. Een ander leuk idee is om dit jaar eens voor LED kaarsen te kiezen. Ze zijn tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden en een stuk veiliger voor op de Kersttafel.

Zelf Kerst kaarsen maken?

Bij CandleCollection vinden we het erg leuk om zelf creatief aan de slag te gaan. Ook voor Kerst kun je eenvoudig zelf geurkaarsen maken. Daarnaast is het erg leuk om zelf kaarsen te versieren met servetten. Kies servetten met een Kerstthema en je hebt binnen een half uur jouw unieke Kerst kaarsen.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

4 gedachten over “15x mooie kaarsen voor Kerst”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.