De lekkerste Rituals geurkaarsen

Geniet in iedere ruimte van de heerlijke aroma’s van Rituals. Met Rituals geurkaarsen haal je luxe en warmte in huis. Door de jaren heen heeft Rituals tientallen geuren en designs aan haar collectie toegevoegd. Ontdek alle uiteenlopende geuren en kies jouw favoriet. Bekijk hieronder de prachtige geurkaarsen van Rituals.

Welke Rituals kaars is het lekkerst?

Wanneer je online een Rituals kaas wilt kopen dan kan je natuurlijk niet even aan alle kaarsen ruiken om te kijken welke het lekkerste is. Om jou te helpen hebben wij alvast de lekkerste Rituals kaarsen (volgens ons) voor je op een rij gezet!*

  1. Rituals: The Ritual of Karma Scented Candle
  2. Rituals: The Ritual of Ayurveda Scented Candle
  3. Rituals: The Ritual of Sakura Scented Candle
  4. Rituals: The Ritual of Jing Scented Candle

* Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

1. The Ritual of Karma Scented Candle

De lekkerste Rituals geur is voor ons The Ritual of Karma Scented Candle. Het is een lekkere lichtzoete geur van heilige lotus en witte thee. De geur is redelijk subtiel en is daardoor door bijna iedereen geliefd. De geurkaars is hierdoor geschikt voor zowel de winter als de zomer.

2. The Ritual of Ayurveda Scented Candle

Een andere hele lekkere & populaire Rituals geurkaars is The Ritual of Ayurveda Scented Candle. Waar de vorige geur wat subtieler is, heeft deze Rituals kaars een kruidige geur. Wanneer je de kaars aansteekt, komt er een geur vrij van Indiase roos en zoete amandelolie. Deze geur is perfect wanneer je een ontspannen geur wilt creëren.

3. The Ritual of Sakura Scented Candle

Op de derde plaats kiezen wij voor The Ritual of Sakura Scented Candle. Qua uiterlijk lijkt deze kaars op de Ritual of Karma maar hij ruikt heel anders. Bij het aansteken van deze kaars komt een aroma vrij van kersenbloesem en rijstmelk. Deze zoete geurkaars is vooral erg lekker in het voorjaar of zomer.

Mis geen kaarsennieuws en trends

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

4. The Ritual of Jing Scented Candle

Ten slotte is The Ritual of Jing Scented Candle een erg populaire geurkaars van Rituals. Bij deze kaars herken je geuren van jujube en lotusbloem. Het zorgt voor een rustgevende sfeer en is daardoor heel geschikt voor de momenten net voor het slapen gaan. Op deze manier kun je ontspannen aan je nachtrust beginnen.

Rituals-geurkaars-review

Review Rituals

Rituals is een van de meest populaire merken wanneer het om geurkaarsen gaat. De afgelopen jaren hebben we dan ook al verschillende Rituals kaarsen opgebrand. Van de Ritual of Jing tot XXL kaarsen en van de Ritual of Ayurveda tot de limited editions. Van al deze lekkere kaarsen hadden we nog geen review geschreven maar daar komt nu verandering in. We hebben dit keer genoten van de Ritual of Sakura en deze kaars direct uitgebreid getest. Hieronder lees je onze review waarbij we ook alle ervaringen meenemen van de Rituals kaarsen die we eerder hebben gebrand. Lees dus snel verder en ontdek wat wij van de Rituals kaarsen vinden.

Rituals

Zonnebloemwax & raapzaadwax

Enkele lont

€ 24,-

Eerste indruk

De Rituals kaars werd in een keurige kartonnen verpakking geleverd die voldoende bescherming geeft. Bij het openen van de verpakking kwam direct de heerlijke fruitige geur vrij. Het witte (aardewerk?) potje is voorzien van een streepjes reliëf en aan de voorkant het gouden Rituals-logo. Het potje is neutraal maar door de streepjes toch een leuk accessoire. Doordat het design redelijk neutraal is, is het dus ook geschikt voor iedere woonstijl en vindt bijna iedereen het mooi. Ideaal als cadeau dus! Bij de kaars is geen deksel geleverd.

Op de kaars (en bijgeleverde handleiding) zie je niet direct van welke materialen de kaars gemaakt is. Op de website van Rituals ontdekten we dat de kaars vooral bestaat uit zonnebloemwax en raapzaadwax. Echter vermelden ze ook dat er helaas nog een kleine hoeveelheid paraffine in zit. Dit is blijkbaar nodig voor het optimaal branden en om te voorkomen dat de kaarsen smelten tijdens transport. Ze zijn nog opzoek naar meer duurzame alternatieven maar voor nu is dit voor ons wel een minpuntje.  

Tijdens het branden van de kaars

Je kunt de kaars eenvoudig aansteken waarbij direct een mooie rustige vlam ontstaat van ongeveer 1 of 2 cm. Je hoort de kaars niet en langzaam verspreidt de fruitige geur in de ruimte. De geur van Sakura is wel behoorlijk zoet. Geen probleem wanneer je hier geen fan van bent; Rituals heeft namelijk nog veel andere geuren in haar assortiment, bijvoorbeeld frisse, kruidige of bloemige geuren. Aan veel van deze geuren zit ook een bepaalde kleur gekoppeld waardoor je kaars weer net een andere uitstraling heeft.

Rituals raadt aan om de kaars minimaal 3 of 4 uur te laten branden zodat er een volle smeltpoel ontstaat. Dit advies hebben we natuurlijk opgevolgd en na zo’n 4 uur is er bijna een volle smeltpoel ontstaan. Helaas hebben we ondanks dat we de aanwijzingen hebben opgevolgd toch nog een klein beetje tunnelvorming.

Na het doven van de kaars

Na deze 4 uur hebben we de kaars gedoofd. Hierna bleef de geur nog een tijdje in de ruimte hangen. Later hebben we de kaars nog een aantal keer laten branden maar helaas is de lichte tunnelvorming niet verdwenen. Hierdoor hebben we uiteindelijk dus nog een beetje kaarsenwas over. Gelukkig maken we vaak zelf kaarsen waardoor we deze kaarsenwas gewoon hebben kunnen hergebruiken. Tijdens het branden van de Rituals kaarsen hebben we nog geen last gehad van roetvorming!

Eindbeoordeling

Als we al onze ervaringen meenemen, zijn we in totaal erg enthousiast over Rituals. Het is niet voor niets een van de meest populaire kaarsenmerken. De geuren zijn lekker sterk, het design is toegankelijk, ze hebben een groot assortiment en het is een leuke kaars om cadeau te geven. Kleine minpuntjes zijn voor ons de kleine hoeveelheid paraffine in de kaarsenwas en de lichte tunnelvorming. Al met al beoordelen wij de Rituals geurkaars met 4,4 sterren en raden we deze kaars je dus zeker aan!

Ontdek de collecties van Rituals

De geurkaarsen collectie van Rituals is zeer uitgebreid. Naast bovenstaande lekkere Rituals kaarsen hebben ze nog veel meer lekkere geuren en mooie designs. Er is altijd een geurkaars passend bij jouw interieur en smaak. Een van de bekendere collecties is de Ritual of Sakura. Deze heerlijke kaars is gemaakt van kersenbloesem en behoort daarmee tot de fruitige geurkaarsen. Ook de Ritual of Hammam collectie is erg populair. Deze collectie is gemaakt van rozemarijn en eucalyptus en heeft een energieke werking. Ze behoort tot de kruidige geuren en heeft meestal een blauwe kleur. Naast de vele geuren, kun je de Rituals geurkaarsen ook in verschillende formaten bestellen. Zo hebben ze ook grote geurkaarsen met 3, 5 of zelfs 7 lonten! Op deze manier wordt de geur sterker en kun je in je hele huis genieten van de luxe geuren van Rituals.

Bekijk hieronder de meest bekende Rituals scented candles:

Rituals kaarsen in iedere kleur

Iedere collectie van Rituals heeft meestal haar eigen kleur. Zo heeft de Jing collectie groene kaarsen en de Ayurveda collectie rode kaarsen. Naast de wat fellere kleuren heeft Rituals ook witte geurkaarsen in haar assortiment. Daarnaast kun je kiezen tussen verschillende designs. Bij sommige geurkaarsen zijn verticale lijnen zichtbaar terwijl andere geurkaarsen juist glad en glanzend zijn. Kies daarom voor de geurkaars die past binnen jouw interieur.

Profiteer van de Rituals geurkaarsen in de sale

Vind je de kaarsen van Rituals nog iets te duur? Of verslijt je zoveel kaarsen dat een beetje korting wel fijn is? De geurkaarsen van Rituals zijn regelmatig in de aanbieding. Houd deze pagina in de gaten en profiteer van de Rituals geurkaarsen sale! Is er op dit moment geen aanbieding rondom Rituals geurkaarsen? Dan hebben we bij CandleCollection ook nog andere prachtige merken in de collectie voor een iets kleiner budget. Kijk in dat geval eens bij onze WoodWick geurkaarsen of JANZEN geurkaarsen

Rituals geurkaarsen kopen bij CandleCollection

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden binnen de collectie van Rituals eindeloos. Ontdek welke geuren en designs bij jou passen en koop je Rituals geurkaars online bij een van onze partners. Ben je er nog niet helemaal over uit welke geurkaars bij jou past? Bekijk dan eens onze top 10 beste geurkaarsen of ons blog voor meer inspiratie.