Rituals geurkaarsen

Geniet in iedere ruimte van de heerlijke aroma’s van Rituals. Met Rituals geurkaarsen haal je luxe en warmte in huis. Door de jaren heen heeft Rituals tientallen geuren en designs aan haar collectie toegevoegd. Ontdek alle uiteenlopende geuren en kies jouw favoriet. Bekijk hieronder de prachtige geurkaarsen van Rituals.

Ontdek de geurkaarsen collecties van Rituals

De geurkaarsen collectie van Rituals is zeer uitgebreid. Van verschillende geuren tot verschillende formaten en designs. Altijd een geurkaars passend bij jouw interieur en smaak. Een van de bekendere collecties is de Ritual of Sakura. Deze heerlijke kaars is gemaakt van kersenbloesem en behoort daarmee tot de fruitige geurkaarsen. Ook de Ritual of Hammam collectie is erg populair. Deze collectie is gemaakt van rozemarijn en eucalyptus en heeft een energieke werking. Ze behoort tot de kruidige geuren en heeft meestal een blauwe kleur. Naast de vele geuren, kun je de Rituals geurkaarsen ook in verschillende formaten bestellen. Zo hebben ze ook grote geurkaarsen met 3, 5 of zelfs 7 lonten! Op deze manier wordt de geur sterker en kun je in je hele huis genieten van de luxe geuren van Rituals.

Bekijk hieronder de meest bekende Rituals scented candles:

Rituals kaarsen in iedere kleur

Iedere collectie van Rituals heeft meestal haar eigen kleur. Zo heeft de Jing collectie groene kaarsen en de Ayurveda collectie rode kaarsen. Naast de wat fellere kleuren heeft Rituals ook witte geurkaarsen in haar assortiment. Daarnaast kun je kiezen tussen verschillende designs. Bij sommige geurkaarsen zijn verticale lijnen zichtbaar terwijl andere geurkaarsen juist glad en glanzend zijn. Kies daarom voor de geurkaars die past binnen jouw interieur.

Profiteer van de Rituals geurkaarsen in de sale

Vind je de kaarsen van Rituals nog iets te duur? Of verslijt je zoveel kaarsen dat een beetje korting wel fijn is? De geurkaarsen van Rituals zijn regelmatig in de aanbieding. Houd deze pagina in de gaten en profiteer van de Rituals geurkaarsen sale! Is er op dit moment geen aanbieding rondom Rituals geurkaarsen? Dan hebben we bij CandleCollection ook nog andere prachtige merken in de collectie voor een iets kleiner budget. Kijk in dat geval eens bij onze WoodWick geurkaarsen of JANZEN geurkaarsen

Rituals geurkaarsen kopen bij CandleCollection

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden binnen de collectie van Rituals eindeloos. Ontdek welke geuren en designs bij jou passen en koop je Rituals geurkaars online bij een van onze partners. Ben je er nog niet helemaal over uit welke geurkaars bij jou past? Bekijk dan eens ons blog voor meer inspiratie.