5 tips voor de leukste herfst kaarsen

Vanaf vandaag is het weer herfst. Dat betekent (helaas) weer koudere en meer regenachtige dagen. Om deze regenachtige avonden wat beter door te komen, is het heerlijk om een lekkere kaars aan te steken. Natuurlijk zijn alle kaarsen hiervoor geschikt maar om wat meer in het thema te blijven, hebben we de leukste herfst kaarsen voor jou uitgezocht. Van halloween kaarsen tot herfst geurkaarsen. Lees snel verder en ontdek onze 5 tips voor de leukste herfst kaarsen.

1. Kaars met herfst versiering

Onze eerste tips is om een geurkaars met herfst versiering te kopen. Op deze manier geniet je van een lekkere (herfst)geur maar ziet je kaars er ook herfstachtig uit. Je kan deze herfst geurkaarsen kant en klaar aanschaffen (zie een aantal voorbeelden hieronder). Maar het is net zo leuk om zelf een geurkaars te versieren met herfst decoratie. Let er hierbij op dat je decoratie geschikt is om te verwerkt in kaarsen.

2. Fles met droogbloemen en dinerkaars

Wanneer je meer van dinerkaarsen houdt, is het erg leuk om een klein flesje met gedroogde bloemen/bladeren neer te zetten met een dinerkaars erin. Het leuke hierbij is dat je eindeloos kan combineren met verschillende decoratie maar ook met verschillende kleuren dinerkaarsen. Kies voor de herfst bijvoorbeeld voor bruine of rode kaarsen. Je kan ook een leeg flesje kopen en daar jouw eigen gedroogde herfstbladeren in doen. Super leuk om ieder seizoen hierin af te wisselen.

3. Pompoen kaarsen voor Halloween

Midden in de herfst vindt natuurlijk ook Halloween plaats. Wat is er meer herfstig dan Halloween kaarsen? Kies bijvoorbeeld voor deze leuke pompoen kaars of pompoen waxinelichthouder. Zin om zelf creatief aan de slag te gaan? Ga dan jouw eigen Halloween kaarsen maken. Je doet dit eenvoudig door eerst een pompoen mal te kopen. Wanneer je de mal in huis hebt kun je ons stappenplan volgen om zelf kaarsen te maken. Erg makkelijk, een leuke bezigheid en je bent verzekerd van een unieke pompoen kaars. 

4. Dennenappel kaars

Naast pompoenen, zijn dennenappels ook erg kenmerkend voor de herfst. Daarom zijn dennenappel kaarsen ook erg geschikt als herfst kaarsen. Ook hierbij kun je ervoor kiezen om ze kant en klaar te kopen (bijvoorbeeld de bijenwas kaarsen in dennenappel vorm) of om een mal aan te schaffen zodat je zelf deze herfst kaarsen kan maken. Wanneer je zelf met de mal aan de slag gaat kun je er zelfs voor kiezen om nog een lekkere geur toe te voegen. Op deze manier heb je heerlijke herfst geurkaarsen. Bekijk onderstaande producten voor meer inspiratie:

5. Kaars versieren met herfst servetten

Onze laatste tip voor de leukste herfst kaarsen is om zelf kaarsen te versieren met herfst servetten. In onze blog kaarsen versieren met servetten leggen we je precies uit hoe je dit kan doen. Koop een paar mooie herfst servetten en binnen enkele minuten heb jij je oude kaarsen omgetoverd in herfst kaarsen. Het leuke hierbij is dat wanneer je een speciaal diner hebt waar je deze servetten voor gebruikt, dat je kaarsen er perfect bij passen! Deze laatste tip kun je eigenlijk eindeloos gebruiken bij alle gelegenheden (winter, Kerst, Pasen etc.)

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.