JANZEN geurkaarsen

Ontspannen en wereldgeuren, dat is hoe je de geurkaarsen van JANZEN het beste omschrijft. Deze heerlijke geurkaarsen zie je in steeds meer woonkamers verschijnen. Ben jij op zoek naar een lekkere kaars die je tot rust brengt? Dan zijn de Janzen geurkaarsen iets voor jou! Bekijk hieronder onze collectie en bestel jouw favoriet.

Waar komen de geuren van JANZEN vandaan?

De kaarsen van JANZEN zijn gebaseerd op specifieke geuren die je tegen kan komen tijdens reizen over de hele wereld. Deze geuren zijn gecombineerd met verschillende ingrediënten en kleuren. Het idee hierachter is dat iedereen moet kunnen genieten van deze wereldgeuren. Ze hebben een uiteenlopende collectie samengesteld met bijvoorbeeld de Coral 58, wat een zoete geur heeft, maar ook Earth 46, wat een warme kruidige geur heeft. Dit zijn maar twee voorbeelden, JANZEN heeft meer dan 10 geuren zodat er altijd een geur is passend bij jouw smaak en stemming. Alle geuren hebben een eigen naam en nummer waardoor je jouw favoriet makkelijk kan herkennen. 

Naast de wereldgeuren, heeft JANZEN nog meer unieke kenmerken. Zo worden de geuren niet op dieren getest en zijn de ingrediënten vegan. Door te kiezen voor JANZEN kaarsen maak je dus een verantwoorde keuze. Interesse in duurzame kaarsen? Lees er dan hier meer over.

Ontspan met de rustgevende wereldgeuren

De geurkaarsen van JANZEN staan bekend om haar ontspannen werking. Ideaal dus wanneer je een warm bad neemt of voor ‘s avonds op de bank met een kopje thee. Ook het design van de geurkaars is rustgevend. Het minimalistische design valt niet te veel op in je interieur. De meeste geuren zijn in een witte en zwarte kaars verkrijgbaar. 

Ben je helemaal fan van deze wereldgeuren? Dan heb je geluk. JANZEN heeft haar geuren namelijk niet alleen in kaarsen verwerkt maar ook in allerlei andere producten voor in huis zoals geurstokjes of spray. Daarnaast hebben ze ook allerlei verzorgingsproducten zoals handcreme, douchegel en shampoo’s. Geniet dus de hele dag door van de geuren van JANZEN!

JANZEN geurkaarsen kopen bij CandleCollection

Wil je graag JANZEN geurkaarsen kopen? Kies dan in het collectieoverzicht van CandleCollection jouw favoriet. Vervolgens kun je jouw JANZEN geurkaars eenvoudig bestellen via een van onze partners. Op deze manier ben je verzekerd van een snelle verzending zodat je zo snel mogelijk van de lekkere geuren kan genieten.