Lavendel kaars kopen? Onze 6 favorieten op een rij!

Wil jij een ontspannen en rustgevende sfeer creëren? Steek dan een lavendel kaars aan! Lavendel staat bekend om haar kalmerende en verzachtende eigenschappen. Niet voor niets kom je lavendel geuren vaak tegen in de wellness. Wil jij ook genieten van deze voordelen maar weet je niet welke lavendel geurkaars je moet kopen? Lees dan snel verder. We hebben onze favorieten lavendel kaarsen voor je op een rij gezet.

Onze favoriete lavendel kaarsen

Er zijn veel verschillende merken die uitstekende lavendel kaarsen maken. Hieronder vind je onze top 6. Er zijn vast nog meer lekkere lavendel kaarsen. Staat jouw favoriet er niet tussen? Laat het weten via de reacties zodat we deze kaars ook kunnen testen en eventueel kunnen opnemen in onze lijst.

  1. WoodWick – Lavender Spa
  2. Cereria Mollà 1899 – Provence Lavendel
  3. Lampe Berger – Lavender Fields
  4. Bolsius – waxinelichtjes lavendel
  5. WoodWick – Lavender & Cedar
  6. Zelf een lavendel geurkaars maken

1. WoodWick – Lavender Spa

Onze favoriete lavendel kaars is de WoodWick Lavender Spa. Deze kaars heeft een heerlijke lavendelgeur met een vleugje wellness. Door het gebruik van houten lonten heeft deze kaars een subtiel knisperend geluid. Ideaal voor een ontspannen avondje in bad.

2. Cereria Mollà 1899 – Provence Lavendel

Een andere heerlijke lavendel geurkaars is de Cereria Mollà 1899 Provence Lavendel. Cereria Mollá maakt haar kaarsen met de hand op een milieuvriendelijke manier met plantaardige was, katoenen lonten en de beste geurstoffen. Deze lavendel kaars is ook verkrijgbaar in verschillende cadeausets waardoor het leuk is om deze kaars cadeau te geven.

3. Lampe Berger – Lavender Fields

Lampe Berger ken je waarschijnlijk van de mooie geurbranders, maar wist je dat zij ook heerlijke kaarsen maken? De Lampe Berger Lavender Fields staat niet voor niets in onze favorietenlijst. Deze kaars heeft een eenvoudig, modern design en laat de kalmerende geur van lavendel achter in jouw huis.

4. Bolsius – waxinelichtjes lavendel

Ben je opzoek naar kleine lavendel kaarsjes? Bijvoorbeeld voor in je theelichthouder? Dan zijn de Bolsius waxinelichtjes lavendel de perfecte keus. Ze geven een subtiele lavendelgeur af in elke ruimte. Zoals je gewend bent van Bolsuis zijn ze goedkoop in aanschaf.

5. WoodWick – Lavender & Cedar

Vind je alleen een lavendel geur overweldigend? Kies dan voor een combinatie geur zoals WoodWick Lavender & Cedar. Deze WoodWick kaars combineert de kalmerende geur van lavendel met de warme geur van cederhout. Hierdoor ontstaat er een unieke en rustgevende sfeer in jouw huis.

6. Zelf een lavendel geurkaars maken

Ben je creatief en wil je zelf aan de slag gaan? Maak dan je eigen lavendel geurkaars! Met een paar eenvoudige ingrediënten en instructies kun je genieten van een zelfgemaakte lavendel geurkaars die helemaal naar jouw smaak is. Kies je eigen design, je eigen kleur en jouw perfecte hoeveelheid geur. Bekijk onze blog/video over kaarsen maken en start vandaag nog!

De voordelen van een lavendel kaars

Lavendel kaarsen hebben niet alleen een heerlijke geur, maar bieden ook vele voordelen. Zo kan de kalmerende werking van lavendel helpen bij stress, angst en slapeloosheid. Daarnaast kan lavendel helpen om een heerlijke ontspannen sfeer te creëren in jouw huis. Door de heerlijke geur en bijkomende voordelen zijn wij groot fan van lavendel geurkaarsen. 

Lavendel kaars tegen muggen

Wist je dat lavendel kaarsen ook muggen op afstand kunnen houden? De geur van lavendel schrikt muggen af, waardoor jij kunt genieten van warme zomeravonden zonder vervelende insecten om je heen. Naast een lavendel kaars heeft de citronella kaars ook deze eigenschappen.

Kortom, wil jij een ontspannen en rustgevende sfeer in huis creëren? Kies dan voor een lavendel kaars! Met onze favoriete lavendel kaarsen heb je gegarandeerd een heerlijke geur en een relaxte ambiance. Probeer ze zelf uit en laat je betoveren door de kalmerende kracht van lavendel!

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.