8x Geurkaarsen voor in de zomer

Wist je dat niet alleen de winter, maar juist ook de zomer een perfect seizoen is voor geurkaarsen? Heerlijk geurende kaarsen helpen namelijk om een ​​zomerse sfeer te creëren. Of je nu ontspant op je terras, een picknick organiseert of gewoon wat verkoeling zoekt in je eigen woonkamer, geurkaarsen kunnen de perfecte toevoeging zijn om een ​​heerlijke zomersfeer te creëren. Lees in deze blog meer over zomer geurkaarsen en ontdek welke jij het beste kan kopen!

Wanneer zijn kaarsen geschikt voor de zomer?

Bij geurkaarsen denk je waarschijnlijk snel aan de koude donkere winteravonden. Toch kunnen kaarsen met de juiste geur en uitstraling voor een frisse en zomerse sfeer zorgen. Lange avonden waarop de zon langzaam ondergaat, samenkomsten met vrienden en familie, en ontspannen momenten na een lange dag – dit zijn allemaal situaties waarin een zomerse kaars perfect tot haar recht komt.

Kaarsen met zomerse geuren

In de zomer willen we graag geuren die ons doen denken aan bloemrijke tuinen, frisse zeebriesjes en zoete vruchten. Geuren zoals lavendel, citrusvruchten, kokosnoot en groene thee kunnen bijdragen aan een zomers gevoel. De volgende zomer kaarsen zorgen voor deze heerlijke sfeer:

  1. Tropische kokosnoot 
  2. Frisse citroen
  3. Bloeiende lavendel
  4. Verkoelende munt
  5. Vrolijke bloemenweide
  6. Zoete meloen
  7. Ontspannende zeelucht
  8. Zomerse fruitmix

1. Tropische kokosnoot 

Deze zomerse kaars brengt de tropen direct naar je woonkamer. De zoete en romige geur van kokosnoot zorgt voor een ontspannen en zomerse sfeer. Extra leuk is dat de kaars in een kokosnoot gemaakt is!

2. Frisse citroen 

Citrusgeuren zijn perfect om je huis op te frissen tijdens warme zomerdagen. Een kaars met een frisse citroengeur geeft een verkwikkend en energiek gevoel. Daarnaast helpt deze kaars om muggen op afstand te houden. Lees hier meer over in onze blog over kaarsen tegen muggen

3. Bloeiende lavendel 

Lavendel is niet alleen een klassieke geur, maar ook perfect voor de zomer. De bloemige en kruidige geur van lavendel brengt een ontspannen en rustige sfeer met zich mee. Daarnaast heeft deze WoodWick kaars een houten lont waardoor een heerlijk knisperend geluid ontstaat. Net alsof je bij het haardvuur zit!

4. Verkoelende munt

Op zoek naar wat verfrissing? Een kaars met een verkoelende muntgeur kan helpen om jezelf af te koelen. De intense en verhelderende geur van munt brengt je direct in zomerse sferen. Bestel de zomerse sfeerkaars direct via onderstaande link.

5. Vrolijke bloemenweide

Stel je een weelderige bloemenweide voor vol met kleurrijke bloemen. Een zomer kaars met een geurig boeket van verschillende bloemen zal je huis vullen met een vrolijke en zomerse atmosfeer.

6. Zoete meloen

De zoete en sappige geur van meloen roept het beeld op van zwoele zomerdagen. Deze zomer geurkaars geeft een heerlijk gevoel en brengt een vleugje tropische sfeer in je huis.

7. Ontspannende zeelucht

Als je verlangt naar de kust, dan is een kaars met een zeelucht-geur perfect voor jou. Het brengt de frisheid van de oceaan rechtstreeks naar je woonkamer en geeft je het gevoel alsof je op het strand bent.

8. Zomerse fruitmix

Wat is er verfrissender dan een mix van verschillende zomerse vruchten? Een kaars met een zomerse fruitmix, zoals ananas, perzik en aardbei, zal je zeker in de stemming brengen voor het warme seizoen.

Zomer geurkaarsen bij CandleCollection

Met deze selectie aan zomerse geurkaarsen creëer je moeiteloos een sfeervolle ambiance die perfect past bij het warme seizoen. Kies jouw favoriete zomer geurkaars en geniet van de ultieme zomerse vibes, of dit nu binnen in huis is of tijdens een heerlijk avondje buiten op het terras. Waar wacht je nog op? Haal de zomer in huis met deze geurkaarsen voor de zomer!

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.