Kaars van de maand: Ted Sparks Bamboo & Peony

September is de maand van het einde van de zomer en het begin van de herfst. Dit is het moment dat de avonden weer donkerder worden en de kaarsen in de meeste woonkamers worden aangestoken. Om echt het thuisgevoel te ervaren mag Ted Sparks Bamboo & Peony niet in jouw woonkamer ontbreken. Daarom is Ted Sparks Bamboo en Peony de kaars van de maand september. Lees in deze blog meer over de heerlijke geur, onze review en waar je de kaars kan kopen.

Wat moet je weten over Ted Sparks Bamboo & Peony?

Ted Sparks Bamboo & Peony is een licht bloemige geur. Zoals de naam al doet vermoeden geeft deze geurkaars een aroma af van bamboe en pioenroos met een vleugje groene thee en lelie. De zwarte kaars is transparant waardoor het een prachtig effect geeft wanneer je de kaars aansteekt en daardoor extra sfeervol. De volgende geuren kun je allemaal herkennen in deze Ted Sparks kaars:

  • Topnoten: Sinaasappel, Citroen, Rozen, Jasmijn, Kruidnagel
  • Hartnoten: Viooltjes, Rozen, Muguet
  • Basisnoten: Witte Musk, Amber, Sandelhout, Coumarine
Ted Sparks - Geurkaars Demi - Bamboo & Peony

Ted Sparks - Geurkaars Demi - Bamboo & Peony, Ted Sparks

Review Ted Sparks Bamboo & Peony door CandleCollection

Deze maand hebben we Ted Sparks Bamboo & Peony uitgebreid getest. Zoals bij alle Ted Sparks producten waren wij erg te spreken over de manier waarop de kaars werd geleverd. De kaars zit in een luxe verpakking waardoor het extra leuk is om deze kaars cadeau te geven. De geur van de kaars is heerlijk, een klein beetje zoet maar dat is perfect voor deze septembermaand. Wel vonden wij de geur van de kaars redelijk subtiel. Wat ons betreft had de geur iets sterker gemogen maar dat is natuurlijk voor iedereen persoonlijk.

Naast de geur zijn wij ook erg te spreken over het design van de kaars. Doordat het glas transparant is, schijnen de aangestoken lontjes mooi door het glas heen. Wij hebben de Ted Sparks Magnum Bamboo & Peony getest. Dit is de kaars met 4 lonten die mooi tegelijk opbranden. Helaas werd bleef er nog wel wat kaarsvet aan de zijkanten van de kaars zitten dat niet opgebrand kon worden door de huidige lonten. Dit was voor ons een minpuntje. Verder zijn wij erg te spreken over deze lekkere en zeer betaalbare geurkaars!

Waar kun je Bamboo & Peony kopen?

Wanneer je Ted Sparks Bamboo & Peony graag een keer wilt uitproberen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder vind je de verschillende kaarsen uit de Bamboo & Peony serie van Ted Sparks. Zoals je ziet kun je kiezen uit verschillende formaten kaarsen maar ook uit verschillende hoeveelheden lontjes. Bekijk hieronder de varianten en bestel direct jouw favoriet bij een van onze betrouwbare partners:

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.