Rode kaarsen

Rood staat voor liefde, passie en kracht. Rode kaarsen mag je dus zeker niet vergeten bij een intieme avond. Rood in combinatie met de sfeer van een knisperende kaars staat garant voor een romantische avond op de bank of een diner met je partner. Geen romantische avond op de planning? Dan is een rode kaars natuurlijk altijd een mooi accessoire in je woning. Bij CandleCollection hebben we een mooi assortiment aan rode kaarsen samengesteld. Bekijk de collectie en bestel jouw favoriete rode kaars.

Rode kaarsen in alle soorten en maten

Bij rode kaarsen denk je misschien alleen aan de lange dunne kaarsen, ook wel dinerkaarsen genoemd. Maar dit is niet de enige optie. Je hebt namelijk ook prachtige rode kaarsen in een glas of potje. En ook daarin zijn weer oneindig veel mogelijkheden. Denk eens aan een rode kaars met glitters of net een andere tint rood, zoals bordeaux rode kaarsen. Ook kun je kiezen voor rode kaarsen met dekseltje of zonder. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor er altijd een mooie kaars voor jou bij zit!

Rode geurkaarsen 

Wil je nog net dat beetje extra? Een rode geurkaars brengt je naar een nieuwe dimensie! Naast de verschillende designs zijn er ook veel mogelijkheden op het gebied van geuren. Vaak staat rood gelijk aan een wat zoete of bloemige geur. Maar ook kruidige of frisse geuren zijn mogelijk. Wil je een extra unieke kaars? Probeer dan eens je eigen geurkaars te maken. Op deze manier kun je oneindig combineren met geuren en kleuren. Bekijk onze blog voor meer inspiratie.

Een en al luxe met onze merken

Heb je al een bepaald merk in gedachten? Veel van onze merken hebben rode kaarsen in het assortiment. Bijvoorbeeld de rode WoodWick kaarsen of de prachtige rode kaarsen van Voluspa. Bekijk hier ons complete overzicht kaarsenmerken.

Rode kaarsen bij CandleCollection 

Jouw favoriete rode kaars gevonden? Koop ze dan eenvoudig bij de partners van CandleCollection. Op deze manier geniet je altijd van de laagste prijs en weet je zeker dat je snel kan genieten van jouw nieuwe kaars. Laat die romantische avond maar snel beginnen met de rode kaarsen van CandleCollection!