Zwarte kaarsen

Wil je stijlvolle accessoires toevoegen aan je interieur? Koop een zwarte kaars! Zwarte kaarsen zijn de laatste jaren helemaal in en dat is niet voor niets. Zwart is namelijk super stijlvol en past perfect in een industrieel of modern interieur. Ondanks dat zwart geen frisse kleur is, geeft het wel enorm veel sfeer en warmte. Om het voor jou makkelijker te maken hebben we de mooiste zwarte kaarsen alvast voor je op een rij gezet. Bekijk hieronder de mooi zwarte kaarsen en bestel jouw favoriet.

Op deze pagina vind je onder andere:

De meest populaire zwarte kaarsen

Om het voor jou makkelijker te maken hebben we alvast gekeken wat wij de beste zwarte kaarsen op dit moment vinden. We hebben hierbij gekeken naar design, formaat, kwaliteit, prijs en eventueel geur. Bekijk hieronder onze mooiste zwarte kaarsen of bekijk een compleet overzicht van de beste geurkaarsen van dit moment.

Zwarte dinerkaarsen

Wanneer je denkt aan een zwarte kaars, dan denk je wellicht als eerste aan de lange zwarte kaarsen. Deze kaarsen worden ook wel dinerkaarsen genoemd. Ze zijn ideaal om in een mooie kandelaar te zetten. Een zwarte dinerkaars staat erg chique in bijvoorbeeld in gouden kandelaar maar ook zwart op zwart is een erg stijlvolle keus. Bekijk hieronder een aantal lange zwarte kaarsen:

Gedraaide zwarte kaarsen

Naast de normale zwarte dinerkaarsen, kun je tegenwoordig ook kiezen voor zwarte gedraaide kaarsen. Deze zijn vooral de laatste jaren erg populair en zijn net iets origineler. Deze zwarte swirl kaarsen staan prachtig in een wat eenvoudigere kandelaar. Bekijk hieronder een aantal zwarte twisted candles:

Rustieke kaarsen in het zwart

Waar dinerkaarsen lang en dun zijn, zijn rustieke kaarsen vaak wat korter en breder. Deze rustieke zwarte kaarsen staan erg mooi op een plateau met verschillende kaarsen. Deze kaarsenset kan bestaan uit alleen zwarte stompkaarsen, maar is ook te combineren met andere kleuren kaarsen zoals groene kaarsen of roze kaarsen. Eigenlijk zijn bijna alle combinaties mogelijk. Bekijk hieronder een aantal rustieke kaarsen in het zwart:

Zwart gouden kaarsen

Wanneer je een compleet zwarte kaars net iets te donker vindt, kun je er ook voor kiezen om een zwart gouden kaars aan te schaffen. Hierdoor straalt de kaars net iets minder donker en straalt het iets meer luxe uit. Je kan hierbij kiezen voor een zwart met gouden geurkaars, maar deze combinatie is ook mooi in bijvoorbeeld dinerkaarsen. Bekijk hieronder een aantal zwart gouden kaarsen en bestel direct jouw favoriet.

Zwart witte kaarsen

Zwart met goud is een mooie combinatie maar ook een zwart met witte kaars is erg mooi. Deze kaarsen passen vooral mooi in een industrieel of modern interieur. Zwart witte kaarsen zijn net wat frisser dan een gewone zwarte kaars. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van kaarsen in het zwart wit. 

Zwarte geurkaarsen

Zwarte kaarsen zijn al een mooi accessoire op zich, maar hoe tof zijn zwarte geurkaarsen! Op deze manier geniet je van de warmte van een mooie kaars én van de lekkerste geuren. Tegenwoordig wordt het aanbod zwarte geurkaarsen steeds groter waardoor er steeds meer keus is. Zo kun je kiezen voor een zwarte kaars in een glas maar ook voor zwarte potjes met een geurkaarsen. Sommige potjes hebben prachtige versiering zoals de geurkaarsen van Voluspa. Maar ook de knisperende kaarsen van WoodWick zijn er in een zwarte uitvoering. Of wat dacht je van de zwarte Rituals kaars? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk hieronder de mooie zwarte geurkaarsen.

Betekenis zwarte kaarsen

Wist je dat alle kleuren kaarsen een eigen betekenis hebben? De zwarte kaars wordt in veel culturen gebruikt en kan ingezet worden om negativiteit weg te drijven. Met een zwarte kaars bescherm je je ruimte tegen negatieve energieën. Een zwarte kaars in jouw woning kan dus nooit kwaad.

Zwarte kaarsen kopen bij CandleCollection

Heb je een mooie zwarte kaars gezien? Koop dan jouw favoriet bij CandleCollection. Door op de link van het product te klikken wordt je automatisch doorgestuurd naar een van onze partners. Dit kost jou niets extra maar zorgt er wel voor dat je jouw zwarte kaars zo snel mogelijk in huis hebt. Nog op zoek naar kaarsen inspiratie? Bekijk dan eens onze blog. Hierin laten we al onze DIY-projecten zien maar zetten we ook bijzondere kaarsen in het zonnetje, zoals de kaars in blik. Mis je nog een specifieke zwarte kaars? Dan horen wij het graag. Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van ons assortiment en zijn erg benieuwd naar de mening van onze bezoekers.