Zwarte kaarsen

Wil je stijlvolle accessoires toevoegen aan je interieur? Koop een zwarte kaars! Zwarte kaarsen zijn de laatste jaren helemaal in en dat is niet voor niets. Zwart is namelijk super stijlvol en past perfect in een industrieel of modern interieur. Ondanks dat zwart geen felle kleur is, geeft het wel enorm veel sfeer door de warmte en de heerlijke geuren. Bekijk hieronder de prachtige zwarte kaarsen van CandleCollection en bestel jouw favoriet.

Zwarte geurkaarsen

Zwarte kaarsen zijn al een mooi accessoire op zich, maar hoe tof zijn zwarte geurkaarsen! Op deze manier geniet je van de warmte van een mooie kaars én van de lekkerste geuren. Tegenwoordig wordt het aanbod zwarte geurkaarsen steeds groter waardoor er steeds meer keus is. Zo kun je kiezen voor een zwarte kaars in een glas maar ook voor zwarte potjes met een geurkaarsen. Sommige potjes hebben prachtige versiering zoals de geurkaarsen van Voluspa. Maar ook de knisperende kaarsen van WoodWick zijn er in een zwarte uitvoering. 

Verschillende kleurencombinaties mogelijk

Vind je een compleet zwarte kaars toch net iets te zwart? Kies dan voor een combinatie met een andere kleur. Ga bijvoorbeeld voor een gekleurde kandelaar met zwarte kaars of voor een zwart witte kaars. Ook kun je verschillende kaarsen bij elkaar zetten voor een leuk effect. Kies bijvoorbeeld een aantal gouden en groene kaarsen en combineer dit met kleine zwarte kaarsen. Met kaarsen kun je eenvoudig alle kleuren met elkaar combineren.

Betekenis zwarte kaarsen

Wist je dat alle kleuren kaarsen een eigen betekenis hebben? De zwarte kaars wordt in veel culturen gebruikt en kan ingezet worden om negativiteit weg te drijven. Met een zwarte kaars bescherm je je ruimte tegen negatieve energieën. Een zwarte kaars in jouw woning kan dus nooit kwaad.

Zwarte kaarsen kopen bij CandleCollection

Heb je al een mooie zwarte geurkaars gezien? Koop dan jouw favoriet bij CandleCollection. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk kan genieten van jouw zwarte kaarsen. Nog op zoek naar kaarsen inspiratie? Bekijk dan eens onze blog. Wil je jouw zwarte kaars zo lang mogelijk laten branden? Lees dan hier verder over het branden van een kaars.