Kaars in blikje

Waar je vroeger vooral stompkaarsen zag, zag je een aantal jaren terug de kaars in een potje of glas steeds populairder worden. Deze kaarsen blijven natuurlijk altijd in trek, maar tegenwoordig zien we een nieuwe variant steeds meer terugkomen: De kaars in een blikje. In deze blog vertellen we je meer over deze trend en laten we zien waar je deze leuke kaars in blik kan kopen. 

Waarom een kaars in blik?

Een kaars in blik is net even wat anders dan de kaarsen die we al jaren kennen. Het is origineel en daarom extra leuk om cadeau te geven. Veel kaarsen in blik hebben zelfs een lekkere geur. Daarnaast zijn de meeste kaarsen in blik wat kleiner van formaat. Hierdoor zijn ze makkelijk per post te versturen en is de prijs meestal is lager dan andere kaarsen. 

Kaars in blik van MyFlame

Een van de bekendste merken als het om kaarsen in blik gaat is MyFlame. Het design van deze kaarsen is erg mooi en vaak hebben ze er zelfs mooie teksten op gemaakt. Een kaars in blik met tekst is daarom erg leuk om te geven bij bijvoorbeeld een verjaardag, als bedankje of om iemand geluk te wensen. Daarnaast zijn de kaarsen in blik van MyFlame gemaakt van sojawas en geven ze minder roet af. Bekijk hieronder de kaarsjes in blik van MyFlame. Door op de producten te klikken kun je het product meteen eenvoudig bestellen bij een van onze partners:

Geurkaars in blik van andere merken

Naast MyFlame zijn er nog veel andere kaarsen merken die een kaars in blikje verkopen. Sommige hebben een houten lont waardoor een knisperend geluid ontstaat. Maar er zijn ook kaarsen in blik met extra decoratie in het kaarsvet of kaarsen in blik van natuurlijke materialen. Genoeg soorten en genoeg keus dus! Bekijk hieronder verschillende kaarsen in blik en bestel jouw favoriet:

Mis jij in deze blog nog een lekkere geurkaars in blik? Laat het ons weten! Wij zijn altijd benieuwd naar nieuwe producten om uit te proberen.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

2 gedachten over “Kaars in blikje”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.