Kaars van de maand: WoodWick Coastal Sunset

Binnen CandleCollection willen we graag een nieuwe categorie introduceren; Kaars van de maand. In deze categorie lichten we iedere maand één kaars uit die we hebben getest en die we vinden passen bij de betreffende maand. Hierbij letten we op geur, kleur, design en op onze persoonlijke ervaring. Deze maand staat WoodWick Coastal Sunset centraal. In deze blog lees je meer over de specificaties van deze kaars, onze review en ontdek je waar je deze kaars kan bestellen.

Wat moet je weten over WoodWick Coastal Sunset?

Coastal Sunset van WoodWick is een zomerse geur en is daardoor een perfecte kaars voor de maand augustus. Daarnaast is de roze kaars een mooi accessoire om op tafel te zetten. Zoals de naam al doet vermoeden, brengt het de sferen van frisse zeelucht in combinatie met aroma’s van zomerse bloesem en kokos. De volgende geuren kun je herkennen in de Coastal Sunset:

  • Topnoten: pure kokosnoot, appel, citrusvruchten, citroen en mandarijn 
  • Hartnoten: gesuikerde bessen, jasmijn, roos, lelie, edelsteen en vanille-orchidee 
  • Basisnoten: cederhout, tonka, vanillesuiker en musk
Woodwick Hourglass Medium Geurkaars - Coastal Sunset

Woodwick Hourglass Medium Geurkaars - Coastal Sunset, Woodwick

Review Coastal Sunset WoodWick door CandleCollection

Bij CandleCollection hebben we deze WoodWick geurkaars uitgebreid getest. Zoals bij alle WoodWick kaarsen zijn we erg te spreken over het eenvoudige maar stijlvolle design van de kaars. De houten deksel maakt het net iets specialer en is ideaal om te gebruiken als onderzetter wanneer de kaars brandt. Daarnaast is het knisperende geluid door de houten lont erg sfeervol. Het lijkt net alsof je bij een klein haardvuur zit. 

Over de geur van de WoodWick Coastal Sunset zijn wij ook erg te spreken. Het is een zoete en redelijk sterke geur. Wanneer je de deksel opent verspreidt de geur direct door de hele ruimte. Wij vonden dit erg aangenaam, maar we kunnen het ons voorstellen dat sommige deze geur iets te overheersend vinden. Wij zijn enthousiast over deze WoodWick kaars, maar wanneer je op zoek bent naar een subtielere geur dan kun je wellicht beter voor een andere WoodWick variant kiezen.

Waar kun je Coastal Sunset kopen?

Zoals je wellicht al begrepen had, raden wij de WoodWick Coastal Sunset aan. Deze WoodWick geur is in verschillende formaten verkrijgbaar. In onderstaand overzicht vind je de verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor de WoodWick Coastal Sunset Large wanneer je hier lang mee vooruit wilt. Wanneer je de geur eerst even wilt proberen, dan is de mini wellicht beter. WoodWick heeft ook een kaarsenset waar de Coastal Sunset in zit. Op deze manier kun je direct drie geuren van WoodWick proberen.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

1 gedachte over “Kaars van de maand: WoodWick Coastal Sunset”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.