Kaarsen voor Sinterklaas onder de €15

De periode van Sinterklaas is weer aangebroken. De pepernoten liggen in de winkels en de eerste lootjes voor de surprise zijn al getrokken. Dat betekent dat de meeste ook beginnen met hun zoektocht naar leuke surprise cadeautjes. Vanuit CandleCollection zijn we natuurlijk helemaal fan van kaarsen en geven deze dan ook graag cadeau met Sinterklaas. Over het algemeen zijn geurkaarsen vaak duurder dan €15, maar voor deze blog hebben we de leukste kaarsen cadeautjes gevonden onder de €15. Lees snel verder en vind jouw perfecte cadeau.

1. Typische Sinterklaas kaarsen

Bij een surprise voor Sinterklaas is het natuurlijk leuk om in het thema te blijven. Je kan ervoor kiezen om een echt Sinterklaas kaars cadeau te doen. Kies bijvoorbeeld voor een Sinterklaas dinerkaars of leuke waxinelichthouders. 

2. Kerstboom kaarsje

Tijdens Sinterklaas begint iedereen ook al langzaam in de Kerststemming te komen. Wat is er dan leuker om alvast een leuk Kerstboom kaarsje cadeau te krijgen? Ze zijn er in vele kleuren en maten, dus bekijk ook eens onze blog voor de perfecte Kerstboom kaars.

3. Een kaars in een blikje

Een ander leuk cadeau onder de €15 is een kaars in een blikje. Deze kaarsen zijn mooi verpakt en voorzien van de leukste teksten waardoor het extra leuk is om cadeau te krijgen. De meeste kaarsen hebben ook nog eens een heerlijke geur

4. JANZEN geurkaars

Wanneer je het leuk vindt om een geurkaars cadeau te geven dan is een JANZEN kaars een erg goede optie. Deze kaarsen hebben heerlijke geuren en zijn ook nog eens betaalbaar. Daarnaast heeft de kaars een redelijk strak design waardoor bijna iedereen de kaars mooi vindt.

5. Twisted candles

Dinerkaarsen zijn al jarenlang populair, maar om net iets originelers cadeau te geven is het leuk om te kiezen voor gedraaide dinerkaarsen, ook wel twisted candles genoemd. Ze zijn in vele soorten en kleuren verkrijgbaar en worden vaak in sets verkocht.

6. Klein WoodWick kaarsje

Met WoodWick scoor je altijd goed. Deze kaarsen maken door de houten lont een knetterend geluid waardoor het net lijkt alsof je bij het haardvuur zit. Dit geluid in combinatie met de heerlijke geuren zorgt voor een warme sfeer. Over het algemeen zijn WoodWick kaarsen iets duurder, maar sommige kleine WoodWick zijn verkrijgbaar voor €15 (of net iets hoger).

7. Bubbel kaars

Ten slotte is het leuk om een kaars te geven in een aparte vorm. Een van de populaire vormen op dit moment is de bubbel kaars. Kies voor een grote bubbel kaars of een kleine. Of combineer ze met elkaar. 

Kaarsen voor andere gelegenheden

Natuurlijk kun je veel van deze kaarsen ook kopen voor andere gelegenheden dan Sinterklaas. Houd onze blog in de gaten voor de laatste trends rondom kaarsen en voor de leukste cadeau’s voor tijdens de feestdagen. Bekijk hier eens onze mooiste kaarsen voor Kerst.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.