Je oude WoodWick kaars hergebruiken doe je met deze ideeën

Ben jij ook zo’n fan van WoodWick kaarsen? Dan heb je vast een aantal lege WoodWick glazen in de kast liggen. Je kan deze in de glasbak gooien maar er zijn nog duurzamere opties. Wij zijn namelijk groot fan van het hergebruiken van oude producten. Bij CandleCollection hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daarom inspireren we je graag met ideeën over wat je met je oude WoodWick kaars kan doen. Lees snel verder en ga aan de slag met jouw oude WoodWick kaars.

  1. Gebruik oude WoodWick glazen als opbergpotjes
  2. Grote WoodWick kaars als bloemenvaas
  3. Oud WoodWick glas als waxinelichtje
  4. Vul het WoodWick glas met een nieuwe geurkaars

1. Gebruik oude WoodWick glazen als opbergpotjes

WoodWick glazen hebben een mooi design en zijn daardoor super leuk te gebruiken als opbergpotjes. Daarnaast kun je ze met de houten deksel eenvoudig luchtdicht afsluiten. Wij hebben de mini WoodWick glaasjes gebruikt voor het opbergen van wattenstaafjes en -schijfjes. Maar wanneer je grotere WoodWick glazen hebt, kan je ze perfect gebruiken voor bijvoorbeeld koffiecups of andere kleine producten.

2. Grote WoodWick kaars als bloemenvaas

Een groot WoodWick glas kun je gebruiken als vaas voor (droog)bloemen. Door het uitlopende design van het glas vallen de bloemen mooi naar buiten. Het nadeel van een doorschijnend glas is wel dat je snel troebel water ziet wanneer je bos bloemen er een tijdje in staat. Daarom vinden wij het altijd erg leuk om het WoodWick glas eerst te verven. Kies bijvoorbeeld voor zwart voor een luxe uitstraling. Maar andere kleuren zoals wit, rood of goud kan natuurlijk ook!

3. Oud WoodWick glas als waxinelichtje

Je hebt urenlang genoten van je brandende WoodWick kaars. Daarom is het leuk om er een waxinelichthouder van te maken zodat je nog vele uren van je kaars kan genieten. Een compleet doorschijnend glas is wellicht een beetje saai dus leef je helemaal uit. Kies voor wat verf, glitters, servetten of wie weet heb jij nog andere leuke ideeën.

4. Vul het WoodWick glas met een nieuwe geurkaars

Ten slotte vinden wij het erg leuk om je WoodWick glas her te gebruiken. Gebruik het glas opnieuw voor een heerlijke zelfgemaakte geurkaars. Bekijk onze blog over geurkaarsen maken en creëer jouw unieke WoodWick kaars. Je kan hierbij zelfs een houten lont gebruiken om er weer een knetterkaars van te maken.

WoodWick kaars recyclen met CandleCollection

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan via deze blog. Heb jij nog ideeën om je oude WoodWick kaars her te gebruiken? Laat het ons weten via de reacties onder deze blog. Wie weet vind je jouw idee dan binnenkort wel op onze site!

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

2 gedachten over “Je oude WoodWick kaars hergebruiken doe je met deze ideeën”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.