Extra genieten met een Rituals XL en XXL kaars

Heb je al wel eens gehoord van de Rituals kaars XL? Zoals de naam al doet vermoeden zijn dat de extra grote geurkaarsen van Rituals. Een extra groot glas, extra kaarsenlonten en extra lang genieten van de heerlijke Rituals geuren. Benieuwd naar de Rituals XL of zelfs XXL kaarsen? Lees dan snel verder.

Rituals kaars XL

De XL kaars van Rituals weegt 1000 gram en is daardoor echt een stukje groter dan de gewone Rituals geurkaarsen. Daarnaast heeft de kaars maarliefst 3 kaarsenlonten waardoor de geur nog intenser wordt. De XL kaarsen zijn alleen leverbaar in de kleuren goud, wit, zwart. Bekijk de kaarsen hieronder en bestel ze direct bij Rituals:

Rituals kaars XXL

Wil je nog een stapje groter? Kies dan voor de XXL kaarsen van Rituals. Deze wegen tot wel 2500 gram en hebben maar liefst 5 kaarsenlonten! Houd je van extremen? Dan is dit echt iets voor jou. Daarnaast hebben de potten een luxere uitstraling dan de gewone kaarsen van Rituals. Eenvoudig te hergebruiken dus als bloempot wanneer de kaars opgebrand is. Bekijk de Rituals XXL kaarsen hieronder:

Geuren van de extra grote Rituals kaarsen

Zoals je ziet zijn de grote Rituals kaarsen prachtig, maar ze ruiken ook nog eens heerlijk. De XL en XXL varianten zijn in de volgende geuren leverbaar:

  • Precious Amber → gefossiliseerde boomhars en vanille-accenten
  • Savage Garden → groene noten van vetiver en citroen met kruidige muskaatsalie
  • Sweet Jasmine → frisse citrus en bessen

Meer geurkaarsen bij CandleCollection

Zijn deze kaarsen toch net iets te groot voor jou? Geen probleem. Bij CandleCollection hebben we een groot assortiment aan de beste geurkaarsen. Bekijk hier alle geurkaarsen of kijk eens bij de WoodWick kaarsen of Voluspa geurkaarsen wanneer je op zoek bent naar een speciale kaars.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.