Geurkaars met 3 lonten

Geurkaarsen geven over het algemeen al veel sfeer en een lekkere geur, maar ben je op zoek naar een echte eyecatcher? Kies dan voor een geurkaars met 3 lonten! Deze kaarsen met meerdere lonten laten je nog meer genieten van de koude winteravonden. Over het algemeen zijn deze kaarsen een stukje groter dan de ‘gewone’ geurkaars. Daardoor gaan ze lekker lang mee. Daarnaast trekken deze geurkaarsen direct de aandacht wanneer je hem op de salon- of eettafel zet. Wil je ook genieten van deze prachtige kaarsen? Lees dan snel verder.

Grote kaarsen met 3 lonten kopen

De makkelijkste manier om te genieten van deze kaarsen is door er gewoon een te bestellen. Bij CandleCollection hebben we een aantal mooie kaarsen met meerdere lonten van het merk Cereria Mollà. Deze kaarsen zijn op een ambachtelijke manier gemaakt. Het is een eerlijk product van uitstekende kwaliteit. Dit merk je direct aan de heerlijke geuren. Ze hebben onder andere frisse-, kruidige- en bloemige geuren in het assortiment. Bekijk hieronder de prachtige kaarsen van Cereria Mollà of bekijk al onze grote geurkaarsen:

Kaars met meerdere lonten maken

Voor de creatievelingen onder ons kun je er ook voor kiezen om zelf een kaars met meerdere lonten te maken. Op deze manier kun je eindeloos variëren qua kleuren, geuren en aantal lonten. Bij CandleCollection hebben we dit natuurlijk voor je uitgeprobeerd. Hieronder geven we een aantal tips voor het maken van een geurkaars met 3 lonten. Aanvullende informatie over het maken van een geurkaars lees je in onze andere blog. 

Tip 1: Kies een mooie schaal waar je de kaars in kan maken. Wellicht heb je nog iets in de keukenkastjes staan of ga eens langs de kringloopwinkel voor een ouderwetse schaal.

Tip 2: Zorg dat het aantal lonten in verhouding is met de breedte van de kaars. Voor een schaal van 30 cm doorsnee is 2 lontjes waarschijnlijk niet voldoende. De kaars brandt dan niet mooi op. Wij kozen voor een schaal van 15 cm doorsnee. We gebruikten hiervoor 3 lontjes.

Tip 3: Voeg voldoende geurolie toe aan het kaarsvet. Over het algemeen zijn kaarsen met meerdere lonten groter dus hebben ze ook meer geurolie nodig.

Tip 4: Plak de lontjes alvast vast aan de schaal voordat je het kaarsvet erin giet. De lontjes kun je ‘vastplakken’ door ze alvast door het kaarsvet heen te halen. Op deze manier is de kans groter dat de lontjes mooi op de bedoelde plaatsen blijven zitten.

Succes met het maken van jouw kaarsen met meerdere lonten!

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.