Kaars van de maand: Baobab Platinum

November loopt alweer op z’n einde en de avonden worden steeds langer. De kaarsen zijn inmiddels volop in de woonkamers gezet en de lekkerste geuren worden iedere avond verspreid. De kaars die wij deze maand het liefst laten branden? Dat is de Baobab Platinum. Benieuwd waarom we deze kaars tot kaars van de maand november hebben benoemd? Lees dan snel verder. Dan ontdek je ook direct onze review en de verkooppunten van deze lekkere geurkaars.

Wat moet je weten over Baobab Platinum?

De Baobab Platinum is een van de populairste series van Baobab en dat is niet voor niets. Natuurlijk valt bij deze kaars direct het grote formaat op en de hoeveelheid lonten. Daaraan kun je een Baobab kaars al snel herkennen. Maar ook de geur van deze kaars is erg lekker. Bij het aansteken van de lonten komt er een aroma van amber, grapefruit en vetiver vrij:

  • Kruidige amber
  • Intense vetiver
  • Friszoete grapefruit
Baobab Collection - Platinum Scented Candle - Luxe Geurkaars 10cm

Baobab Collection - Platinum Scented Candle - Luxe Geurkaars 10cm, Baobab Collection

Review Baobab Platinum

De afgelopen weken hebben we bij CandleCollection de Baobab Platinum uitgebreid getest. Het formaat van deze mega grote geurkaars was natuurlijk het eerste dat ons opviel. Door deze op je eettafel of bijzettafel te zetten, maak je direct een statement in je woonkamer. Door het glanzende zilveren design vinden wij het vooral mooi in een modern of design interieur. 

Na het aansteken van de 5 lonten van de kaars, hebben we de kaars net zo lang laten branden tot de complete bovenlaag vloeibaar was. Dit duurde wel eventjes maar het is belangrijk om de eerste keer de kaars lang genoeg te laten branden om zogenoemde ‘gaten’ te voorkomen. Er kwam direct een heerlijke geur vrij. Net zoals het design van de kaars maakt de geur ook een statement in je woonkamer. Er komt een lichtkruidige geur vrij waar wij enorm fan van zijn. Ondanks de vele lonten, heeft de kaars toch enorm veel branduren waardoor je lang van de kaars kan genieten. Dit is volgens ons ook wel een must voor deze prijs. Ondanks de hoge prijs raden wij deze kaars aan iedereen aan die een echte eyecatcher zoekt.

Waar kun je de Baobab Platinum kopen?

Natuurlijk kun je de Baobab Platinum kopen bij de officiële Baobab webshop. Ook verschijnen ze regelmatig op Bol.com. Let er op dat de Baobab Platinum in verschillende formaten en aantal lonten verkrijgbaar zijn. Hieronder vind je de kenmerken van deze verschillende kaarsen:

HoogteGeschatte brandurenAantal lontenGewicht
MAX 1010 cm60 uur41,35 kg
MAX 1616 cm150 uur42,2 kg
MAX 2424 cm400 uur55,0 kg
MAX 3535 cm800 uur710,0 kg
Specificaties Baobab Platinum
AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.