Roze kaarsen

Roze kaarsen: een frisse kleur kaarsen om je interieur iets op te fleuren. Er zijn veel verschillende soorten roze kaarsen en daarom heeft CandleCollection de mooiste kaarsen in het roze voor je verzameld. Bekijk hieronder de mooiste roze kaarsen en bestel ze direct online zodat je er zo snel mogelijk van kan genieten.

Op deze pagina vind je:

Populaire roze kaarsen

Een van de meest populaire kaarsen zijn toch wel de roze dinerkaarsen. Al jarenlang erg populair omdat je ze mooi kan combineren met vrolijke of stijlvolle kandelaren. Maar tegenwoordig is ook de roze geurkaars in opkomst. Bekijk hieronder de meest populaire roze kaarsen:

Roze geurkaarsen

Roze geurkaarsen worden met de dag populairder. Iedereen kent de heerlijke roze Rituals kaarsen wel. Of de prachtige designkaarsen in het roze van Voluspa. Vaak worden de kleuren gelink aan een bepaalde geur. Roze geurkaarsen hebben dan ook vaak een bloemige of zoete geur. Bestel direct jouw favoriete roze geurkaars:

Oud roze kaarsen

Bij roze denk je wellicht meteen aan een knalroze of hard roze kleur kaars. Dit is voor sommige misschien iets te heftig. Gelukkig zijn er ook veel oud roze kaarsen. Zoals de naam al doet is dit het roze dat ze vroeger kenden. Deze kleur komt weer helemaal terug in de Nederlandse interieurs. Hieronder vind je een aantal mooie oud roze kaarsen:

Lichtroze kaarsen

Naast oud roze kaarsen heb je ook nog lichtroze of zacht roze kaarsen. Het verschillen tussen oud roze en licht roze is dat oud roze meer richting de bruin/crème tinten neigt waar bij lichtroze slechts de felheid iets is afgenomen. Lichtroze kaarsen zijn mooi te combineren met bijvoorbeeld gouden kandelaars. Kies hieronder jouw favoriete lichtroze kaars:

Roze stompkaarsen

De meest oude kaarsen zijn toch wel de stompkaarsen. Waar ze vroeger alleen in wit of crèmekleurig bestonden, heb je ze tegenwoordig ik alle kleuren. Zo ook roze stompkaarsen:

Roze lange kaarsen

Naast de stompkaarsen heb je ook lange en dunnere kaarsen. Deze kaarsen worden ook wel dinerkaarsen genoemd. Natuurlijk zijn deze dinerkaarsen ook in het roze verkrijgbaar. De afgelopen jaren zijn de gedraaide dinerkaarsen een echte hype geworden. Ook deze gedraaide kaarsen zijn in het roze verkrijgbaar:

Zelf unieke roze kaarsen maken

Kun je jouw ideale roze kaars niet vinden? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf kaarsen te maken. Op deze manier kun je zelf de vorm, kleur en geur bepalen! Of versier een saaie kaars met roze servetten. Bekijk al onze creatieve ideeen rondom kaarsen op onze blog.

Heb jij een kaars die je nog in ons assortiment mist? Laat het ons weten zodat we onze kaarsen collectie up-to-date kunnen houden.