Hartjes kaarsjes voor extra romantiek

Valentijnsdag is weer in aantocht en daarom staat deze blog in teken van hartjes kaarsjes. De ‘gewone’ kaars zorgt al voor extra sfeer en romantiek, maar wil je voor Valentijnsdag (of een andere romantische dag) nog net een stapje verder gaan? Kies dan voor kaarsjes in hartvorm of een kaars met hartjes. In deze blog laten we de mooiste hart kaarsjes zien. Lees dus snel verder en bestel jouw favoriet eenvoudig via de link.

Waxinelichtjes in hartvorm

Wanneer je aan een hart kaars denkt dan komt waarschijnlijk het waxinelichtje in hartvorm het eerst in je gedachten. Je kan kiezen voor de typisch rode hartvormige kaarsjes maar er zijn nog meer leuke waxinelichtjes verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar witte hart kaarsjes, hart kaarsen in regenboogkleuren of naar bijenwas kaarsen in hartvorm.

Stompkaarsen in hartvorm

Naast waxinelichtjes kun je ook kiezen voor een stompkaars in hartvorm. Deze kaarsen kun je volledig opbranden en zijn meestal iets groter dan een theelichtje. Het leuke aan deze variant is dat er enorm veel keus is tussen kleuren, vormen en formaten. Je kan ook een kaarsenset aanschaffen en ze samen op een mooi kaarsenplateau presenteren.

De bubble kaars met hartjes

De afgelopen jaren is de bubble kaars enorm in populariteit gestegen. Maar wist je dat hier ook een hele leuke hartjes variant op is gemaakt? De bubbels zijn hierbij vervangen door hartjes.

Kaarsen met hartjes

Hierboven hebben we vooral kaarsen in hartvorm laten zien. Echter kun je natuurlijk ook kiezen voor een ‘standaard’ kaars met hartjes als versiering. Kies bijvoorbeeld voor dinerkaarsen met verschillende hartjes of een kaars met één groot hart.

Zelf hartjes kaarsen maken

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan is het nog leuker (en romantisch) om zelf je hartjes kaarsen te maken! In onze blog over geurkaarsen maken leggen we je uitgebreid uit hoe je zelf kaarsen kan maken. Om een hart kaars te maken heb je natuurlijk nog wel de juiste vorm/mal nodig. Kies bijvoorbeeld een van onderstaande vormen.

TIP: Voeg rozengeur toe tijdens het maken van de hart kaarsen voor extra romantiek.

Kaarsen van CandleCollection

Naast hart kaarsen hebben we nog veel meer bij CandleCollection. Al jarenlang zijn we specialist in luxe geurkaarsen en proberen we iedereen te inspireren met de mooiste, lekkerste en meest unieke kaarsen. Neem een kijkje op ons blog of bekijk onze kaarsen merken.

AuteurCandleCollection

over ons

Bij CandleCollection doen we continu onderzoek naar de meest luxe geurkaarsen. We presenteren deze kaarsen graag aan jou om online makkelijker kaarsen te kunnen kopen. Daarnaast vinden wij het leuk om regelmatig te experimenteren met allerlei creatieve projecten. Bekijk al onze DIY-projecten in onze blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.