Groene kaarsen

Al jarenlang is groen een populaire kleur in de Nederlandse woonkamers. Met groen kun je namelijk alle kanten op: donkergroen, lichtgroen, olijfgroen, fluweel groen, het kan allemaal. Wil jij meer groen aan je kamer toevoegen? Kies dan voor een mooie groene kaars. Bekijk hieronder de uitgebreide groene kaarsen collectie en bestel jouw favoriet! Op deze pagina vind je onder andere:

De meest populaire groene kaarsen

CandleCollection test al jarenlang vele soorten kaarsen. Om de zoektocht naar een groene kaars voor jou makkelijker te maken, hebben we een top 5 met onze favoriete groene kaarsen opgesteld. We hebben de kaarsen beoordeeld op design, formaat, kwaliteit, prijs en eventueel geur. Bekijk de kaarsen hieronder en ontdek de beste groene kaars (naar onze mening):

Dinerkaarsen in het groen

Dinerkaarsen zijn er tegenwoordig in alle mogelijke kleuren. Zo zijn er ook groene dinerkaarsen. Kies voor een eenvoudige dinerkaars in het groen of ga voor iets originelers zoals een gedraaide groene kaars of dip dye kaars met groen. Bekijk hieronder een aantal verschillende lange kaars in het groen:

Groene stompkaarsen

Naast dinerkaarsen heb je ook de typische rustieke groene kaarsen, ook wel groene stompkaarsen genoemd. Deze zie je vaak in een setje staan op een mooi plateau. Kies voor allemaal groene stompkaarsen of juist voor een enkele groene stompkaars afgewisseld met andere kleuren kaarsen. Met stompkaarsen zijn eigenlijk alle combinaties mooi. Bekijk hieronder een aantal groene rustieke kaarsen:

Donkergroene kaarsen

Zoals eerder beschreven heb je vele soorten groen, zoals donkergroene kaarsen. Een donkergroene kaars kan mooi zijn in een design woonkamer of wanneer je een warme sfeer wilt creëren. Bekijk als voorbeeld eens een van onderstaande donkergroene kaarsen:

Lichtgroene kaarsen

Naast een donkergroene kaars kun je natuurlijk ook kiezen voor een lichtgroene kaars. Lichtgroene kaarsen zijn ideaal wanneer je je interieur een beetje wilt opfleuren. Door lichtgroen of mintgroene kaarsen toe te voegen, krijg een een frisser interieur. Bekijk hieronder een aantal mooie lichtgroene kaarsen.

Groene geurkaarsen

Een groene kaars is natuurlijk al een mooie toevoeging aan jouw woning maar hoe leuk is het wanneer ze ook nog een heerlijke geur afgeven. Met een groene geurkaars creëer je nog meer sfeer! De groene geurkaarsen van CandleCollection hebben uiteenlopende geuren waardoor er altijd een passende geurkaars voor jou is. Een populaire optie is de een WoodWick kaars in het groen of de groene Rituals kaars:

Waarom een groene kaars?

Dat antwoord is heel eenvoudig. Groene kaarsen passen namelijk bij iedere woonstijl en zijn eenvoudig te combineren met andere kleuren. Doordat er veel soorten groen zijn kun je hier alle kanten mee op. Kies bijvoorbeeld voor lichtgroene kaarsen wanneer je een meer scandinavische woonstijl hebt of voor lime groene kaarsen wanneer je op zoek bent naar een echte eyecatcher. Wist je dat we ook kaarsen hebben met meerdere kleuren? Ga voor een groen blauwe kaars of combineer groene kaarsen met goud of wit!

Betekenis groene kaars

Wil je een groene kaars cadeau geven? Dan is het wel fijn om te weten wat de betekenis is van een groene kaars. Groene kaarsen staan voor geluk, groei, harmonie en vruchtbaarheid. Een mooi cadeau dus wanneer je iemand succes wilt wensen. Je kan ook een kaarsenset cadeau geven met groene kaarsen.

Groene kaarsen kopen bij CandleCollection

Bij CandleCollection hebben we een assortiment samengesteld van de mooiste merken. Heb je een mooie luxe groene kaars gevonden? Klik dan op een van jouw favoriete product op deze pagina. Je wordt doorgestuurd naar een van onze partners zodat je eenvoudig jouw kaars kan bestellen. Op deze manier weet je zeker dat je snel kan genieten van jouw nieuwe kaars. Op zoek naar leuke kaars inspiratie? Neem dan eens een kijkje op onze blog.