Groene kaarsen

Al jarenlang is groen een populaire kleur in de Nederlandse woonkamers. Met groen kun je namelijk alle kanten op: donkergroen, lichtgroen, olijfgroen, fluweel groen, het kan allemaal. Wil jij meer groen aan je kamer toevoegen? Kies dan voor een mooie groene kaars. Bekijk hieronder de uitgebreide groene kaarsen collectie en bestel jouw favoriet!

Waarom een groene kaars?

Dat antwoord is heel eenvoudig. Groene kaarsen passen namelijk bij iedere woonstijl en zijn eenvoudig te combineren met andere kleuren. Doordat er veel soorten groen zijn kun je hier alle kanten mee op. Kies bijvoorbeeld voor lichtgroene kaarsen wanneer je een meer scandinavische woonstijl hebt of voor lime groene kaarsen wanneer je op zoek bent naar een echte eyecatcher. Wist je dat we ook kaarsen hebben met meerdere kleuren? Ga voor een groen blauwe kaars of combineer groene kaarsen met goud of wit!

Betekenis groene kaars

Wil je een groene kaars cadeau geven? Dan is het wel fijn om te weten wat de betekenis is van een groene kaars. Groene kaarsen staan voor geluk, groei, harmonie en vruchtbaarheid. Een mooi cadeau dus wanneer je iemand succes wilt wensen. 

Groene geurkaarsen voor iedereen

Een groene kaars is natuurlijk al een mooie toevoeging aan jouw woning maar hoe leuk is het wanneer ze ook nog een heerlijke geur afgeven. Met een groene geurkaars creëer je nog meer sfeer! De groene geurkaarsen van CandleCollection hebben uiteenlopende geuren waardoor er altijd een passende geurkaars voor jou is. Kies bijvoorbeeld voor een bloemige geur of een heerlijke frisse geur

Kaarsen van de mooiste merken

Bij CandleCollection hebben we een assortiment samengesteld van de mooiste merken. Ben je op zoek naar een luxe groene kaars? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Groene kaarsen zijn onder andere verkrijgbaar van merken als Rituals, WoodWick, Parks London en Voluspa

Groene kaarsen kopen bij CandleCollection

Ook zo enthousiast geworden over groene kaarsen? Kies dan jouw favoriete rustieke kaars in het groen en bestel hem direct bij een van onze partners. Op deze manier weet je zeker dat je snel kan genieten van jouw nieuwe kaars. Op zoek naar leuke kaars inspiratie? Neem dan eens een kijkje op onze blog.