Blauwe kaarsen

Je woonkamer aankleden met blauwe accessoires? Kies voor blauwe kaarsen! Kaarsen creëren warmte en een gezellige sfeer. Daarnaast krijg je met de kleur blauw direct een frisse uitstraling in je kamer. Bij CandleCollection hebben we een mooi assortiment aan blauwe kaarsen samengesteld. Je vindt op deze pagina onder andere:

Populaire blauwe kaarsen

CandleCollection is al jarenlang bezig met het testen van allerlei soorten kaarsen. Hierdoor hebben we al vele blauwe kaarsen voorbij zien komen. Om het voor jou iets makkelijker te maken hebben we een top 5 aan blauwe kaarsen gemaakt van wat wij de lekkerste kaarsen vinden. Hierbij hebben we gelet op design, formaat, kwaliteit, prijs en eventueel geur. Bekijk hieronder onze 5 favoriete blauwe kaarsen:

Blauwe dinerkaarsen

Wanneer je denkt aan een blauwe kaarsen dan is de dinerkaars wellicht de eerste soort kaars die in je opkomt. Er zijn inderdaad veel mooie blauwe dinerkaarsen. Echter zijn er tegenwoordig ook blauwe gedraaide kaarsen. Deze twisted candles zijn toch wel een van onze favorieten. Ze zijn net iets anders en daardoor een echte eyecatcher voor in je interieur. Bekijk hieronder blauwe gedraaide kaarsen en overige dinerkaarsen in het blauw:

Rustieke kaarsen in het blauw

Naast dinerkaarsen heb je ook rustieke kaarsen in het blauw. Deze kaarsen zijn breder dan dinerkaarsen en worden ook wel stompkaarsen genoemd. Blauwe rustieke kaarsen zijn mooi om op een schaal te zetten met andere kleuren kaarsen. Blauw is onder andere mooi te combineren met witte kaarsen of gouden kaarsen. Bekijk hieronder alle blauwe stompkaarsen:

Donkerblauwe kaarsen

Je hebt natuurlijk verschillende kleuren blauw, denk bijvoorbeeld eens aan donkerblauwe kaarsen. Een goede keus wanneer je opzoek bent naar een warme kleur kaarsen. Bekijk hieronder een aantal donkerblauwe kaarsen.

Lichtblauwe kaarsen

Naast donkerblauw kun je ook kiezen voor lichtblauwe kaarsen. Deze kleur zorgt voor meer frisheid in je woning. Een mooie kleur voor bijvoorbeeld het voorjaar. Bekijk hieronder een aantal van onze lichtblauwe kaarsen.

Blauw groene kaarsen

Zoals eerder beschreven, kun je blauw ook erg mooi combineren. Een veelgemaakte combinatie is blauw met groene kaarsen. Speciaal voor jou hebben we een aantal mooie blauw groene kaarsen voor je op een rij gezet.

Blauwe geurkaarsen

Wil je net dat beetje extra en ook nog genieten van de lekkerste geuren? Dan is een blauwe geurkaars echt iets voor jou! Blauwe geurkaarsen zijn er van verschillende merken. Bij CandleCollection vind je de mooiste merken van dit moment. Bekijk hieronder al onze blauwe geurkaarsen en bestel direct jouw favoriet!

Waarom blauwe kaarsen?

Blauw is al jarenlang een geliefde kleur om je woonkamer of slaapkamer mee in te richten. Daarom blijven blauwe kaarsjes een populaire keus. Kies je voor een blauwe geurkaars? Dan zitten hier ook nog heerlijke geuren aan verbonden. Vaak is blauw een teken van frisheid. Maar bij een donkerdere kleur kan het ook staan voor een kruidige geur. Bij CandleCollection hebben we blauwe kaarsen met verschillende geursoorten. Op deze manier vind je altijd een geur die bij je past.

Alle kleuren blauw

Binnen de blauwe kaarsen zijn nog veel mogelijkheden. Zo hebben we donkerblauwe kaarsen in het assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens bij de kaarsen van Parks London. Maar hebben we ook lichtblauwe of zelfs aquablauwe kaarsen. Kijk voor een blauwe kaars ook eens bij onze WoodWick kaarsen.

Blauwe kaarsen kopen bij CandleCollection

Passen deze blauwe kaarsen mooi in jouw woning? Dan kun je bij CandleCollection eenvoudig jouw favoriete blauwe kaarsen kopen. Toch liever een andere kleur? Kijk dan eens bij onze groene of zwarte kaarsen. Of bekijk ons complete assortiment geurkaarsen.