Kaarsen Black Friday bij CandleCollection

Op 25 november 2022 is het weer zover: Black Friday. Met Black Friday geniet je van de hoogste kortingen. Een ideaal moment dus om net die iets te dure geurkaars met een hoge korting te bestellen. Bij CandleCollection hebben we ontzettend veel luxe kaarsen merken in onze collectie. Veel van deze merken hebben rond Black Friday erg goede deals. Vaak beginnen de Black Friday deals zelfs al een week eerder. Houd deze pagina dus in de gaten voor de beste Black Friday kaarsen aanbiedingen. 

Geurkaarsen met Black Friday korting

Hieronder vind je alle geurkaarsen van onze partners die in de aanbieding zijn. Op deze manier heb je een compleet overzicht van alle Black Friday kaarsen deals en hoef je niet meer verder te zoeken. Klik op jouw favoriete aanbieding en je kunt het product direct bestellen bij een van onze vaste partners. Op deze manier geniet je van hoge kortingen en een goede levering.

Al een specifiek merk in je hoofd? Ga direct naar:

WoodWick Black Friday

Met een WoodWick kaars geniet je van de lekkerste geuren maar ook nog eens van een knisperend geluid. Deze originele kaarsen zorgen voor net dat extra beetje sfeer. Bekijk hieronder de WoodWick Black Friday deals. Een mooie WoodWick kaars in de black friday aanbiedingen gevonden? Klik dan op het product en bestel jouw favoriet via een van onze partners.

Rituals Black Friday

Rituals is een van de meest populaire merken op dit moment. De kwalitatieve kaarsen zijn al jaren in trek maar voor sommige net iets te duur om zomaar te kopen. Gelukkig zijn er altijd een hoop Black Friday deals rondom Rituals. Een ideaal moment om alsnog jouw Rituals kaars te bestellen. Bekijk hieronder alles rondom Black Friday Rituals:

Baobab Black Friday

Een ander populair merk is Baobab. Zij hebben prachtige kaarsen die geïnspireerd zijn op verschillende plaatsen over de hele wereld. Daarnaast staan ze bekend om de grote kaarsen met mooie patronen. Helaas zijn de kaarsen wel aan de prijzige kant en daarom wil je natuurlijk graag profiteren van de Baobab Black Friday deals. Bekijk hieronder alle aanbiedingen en koop jouw favoriete Baobab kaars tijdens Black Friday.

Op dit moment zijn de Baobab Black Friday deals nog niet bekend

Black Friday deals bij CandleCollection

Bij CandleCollection helpen we je graag bij de zoektocht naar een passende geurkaars. Hopelijk heb je een lekkere geurkaars in de Black Friday aanbiedingen gevonden. Kon je geen lekkere kaars vinden? Kijk dan eens in ons complete assortiment voor jouw perfecte geurkaars. Heb jij kaarsen Black Friday aanbiedingen gevonden die nog in ons assortiment missen? Dan zouden we het super fijn vinden als je ons dat zou willen laten weten. Op deze manier kunnen we onze aanbiedingen up to date houden voor onze bezoekers.